Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    5 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Brookline, Massachusetts, USA
    Posts
    606
    Thanks
    17
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Suddenly, Quicken won't print to my Brother HL-5140. No recent software or hardware changes. Test page from printer Properties works fine. Closed and reopened Quicken. No luck. Rebooted computer, no luck.
    When I want to print checks Quicken says it is ready to print to Brother. Clicking OK results in silence! No checks printed. Quicken then asks if all checks printed correctly, which is standard question.
    Other forums do not provide any help. Mostly HP printers.
    HH

  2. #2
    5 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    993
    Thanks
    8
    Thanked 43 Times in 43 Posts
    Hello Howard - Have you reviewed your File>Printer Setup within Quicken? Are you able to print reports from Quicken?

    Review this screen for Check Printing ...
    Choose your printer ....

    [attachment=90145:Quicken Check Printer.jpg]


    Review this screen for Reports and Graph printing ....
    Choose your printer ....

    [attachment=90146:Quicken Reports and Graphs printer.jpg]


    It may be printing to Brother Fax or some other Brother output.
    Attached Images Attached Images

  3. #3
    Super Moderator Deadeye81's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    2,654
    Thanks
    7
    Thanked 113 Times in 97 Posts
    Hi HH,

    Maybe some Quicken registry keys have been corrupted. Try doing a System Restore using a restore point saved just before the problem started. This should replace most of your registry.
    Deadeye81

    "We make a living by what we get, we make a life by what we give." Sir Winston Churchill

  4. #4
    5 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Brookline, Massachusetts, USA
    Posts
    606
    Thanks
    17
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Gerald, you nailed it! Forgot about System Restore, which I haven't used in a while. It worked and I can now print everything from Quicken. I had to use SR twice. The first failed for some unknown reason, so I went back another two days to perform a successful Restore.

    Tim, thanks for your comments. I had previously checked all the print settings and they were correct. I could not print reports or anything from Quicken.
    I love this Lounge.
    HH

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •