Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ellijay, GA, USA
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have an issue with SBS 2008. If I boot my system in safe mode, my connected USB keyboard and mouse work fine. However, when I boot normally, none of my USB ports work. I've tried to remove the USB drivers hoping to get new ones installed, doing that crashes my system. I end up doing all of my server work through remote access from a Win 7 system.

    Any ideas how to force new USB drivers to install or how to deinstall the old ones?

    Thanks.

    jim

  2. #2
    5 Star Lounger chowur's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Indiana
    Posts
    804
    Thanks
    0
    Thanked 54 Times in 51 Posts
    You can try this site's suggestion;M$
    If the above link doesn't help.Windows Server Solution Center link;M$ I hope one of the links help's your trouble shooting.
    Problems cannot be solved by the same level of thinking that created them. -Albert Einsten

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ellijay, GA, USA
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I looked at that article. I tried to uninstall one of the USB drivers, but as happened before, the system crashes whenever I try that. Any other suggestions?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •