Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Missouri
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    This just began tonight. Is anyone else having this problem? I uninstalled AVAST and re-installed, but I'm still getting alerts on every web page I go to and I have gone to the same pages forever with no problems. Thanks

  2. #2
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,462
    Thanks
    16
    Thanked 216 Times in 183 Posts
    Quote Originally Posted by Glen Christensen View Post
    This just began tonight. Is anyone else having this problem? I uninstalled AVAST and re-installed, but I'm still getting alerts on every web page I go to and I have gone to the same pages forever with no problems. Thanks
    Hi Glen, standard questions, are you using latest version with all updates, is it set up properly, are you using any other app to monitor web pages. ????
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

  3. #3
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,462
    Thanks
    16
    Thanked 216 Times in 183 Posts
    Post Update, just got this:-

    [attachment=90409:1.JPG]
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

  4. #4
    2 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Calif
    Posts
    182
    Thanks
    0
    Thanked 14 Times in 13 Posts
    Hi all :

    The FIRST place One should look when a problem arises with
    Avast is on their Support Forums at http://forum.avast.com .
    Seems there may be a "Web Shield" problem and it has been
    recommended on those forums to first ( and hopefully last )
    try :

    "Please download the Winsockfix Utility (depending on your OS) to see if this fixes your problem:

    Windows XP – http://majorgeeks.com/WinSock_XP_Fix_d4372.html

    Vista – http://www.mydigitallife.info/2007/0...og-corruption/

    Windows 7 – http://windows7themes.net/winsock-fi...windows-7.html

    Reboot after installing "

    This info is found at http://forum.avast.com/index.php?topic=65390.15
    For the BEST in what counts in Life :

    http://www.ctftoronto.com

  5. #5
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,462
    Thanks
    16
    Thanked 216 Times in 183 Posts
    Robin, I contacted Avast directly re my post, got this reply:-

    Hello,

    Thank you for contacting AVAST Software company with your concerns.

    It has been fixed.

    Best regards,
    Miroslav Jenšík
    AVAST Software a.s.
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •