Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    5 Star Lounger petesmst's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    888
    Thanks
    49
    Thanked 51 Times in 40 Posts
    Sometimes it good to get back to basics: Here is a series that does just that with respect to PC security basics for users of Vista and Windws 7:

    Secure Your PC Part 1 - User Accounts | Lavasoft
    (My Setup: Custom built: 4.00GHz Intel Core i7-6700K CPU; MSI Z170A Gaming Carbon Mobo (Military Class V); Win 10 Pro (64 bit)-(UEFI-booted); 16GB RAM; 500GB SAMSUNG 960 EVO M.2 NVME SSD; 512GB SAMSUNG 850 PRO SSD; Seagate 2TB Barracuda SATA6G HDD; 2 X GeForceGTX 1070 8GB Graphics Card (SLI); Office 2016 Prof "Click to Run" (32-bit); Acronis TI 2017 Premium, Norton Internet Security, VMWare Workstation12 Pro). WD My Book 3 1TB USB External Backup Drive). Samsung 24" Curved HD Monitor.

  2. #2
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,466
    Thanks
    16
    Thanked 218 Times in 185 Posts
    Quote Originally Posted by Peter S View Post
    Sometimes it good to get back to basics: Here is a series that does just that with respect to PC security basics for users of Vista and Windws 7:

    Secure Your PC Part 1 - User Accounts | Lavasoft
    The link only takes me to a blank page.

    [attachment=90471:Capture.JPG]
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

  3. #3
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 94 Times in 90 Posts
    Quote Originally Posted by Roderunner View Post
    The link only takes me to a blank page.
    That's weird. Can you get to other pages on the Lavasoft blog?

    Home: http://www.lavasoft.com/mylavasoft/securitycenter/blog
    Tagged Security Tips: http://www.lavasoft.com/mylavasoft/s...enter/blog/363

    If not, could it be one of your add-ons??

  4. #4
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,466
    Thanks
    16
    Thanked 218 Times in 185 Posts
    Quote Originally Posted by jscher2000 View Post
    That's weird. Can you get to other pages on the Lavasoft blog?

    Home: http://www.lavasoft....ritycenter/blog
    Tagged Security Tips: http://www.lavasoft....center/blog/363

    If not, could it be one of your add-ons??
    Both links work using IE8 but not latest FF
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

  5. #5
    5 Star Lounger petesmst's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    888
    Thanks
    49
    Thanked 51 Times in 40 Posts
    Hi all. I have no problem using the link in IE9, and in Forefox????

    Edit:, Sorry Forefox must read Firefox.
    (My Setup: Custom built: 4.00GHz Intel Core i7-6700K CPU; MSI Z170A Gaming Carbon Mobo (Military Class V); Win 10 Pro (64 bit)-(UEFI-booted); 16GB RAM; 500GB SAMSUNG 960 EVO M.2 NVME SSD; 512GB SAMSUNG 850 PRO SSD; Seagate 2TB Barracuda SATA6G HDD; 2 X GeForceGTX 1070 8GB Graphics Card (SLI); Office 2016 Prof "Click to Run" (32-bit); Acronis TI 2017 Premium, Norton Internet Security, VMWare Workstation12 Pro). WD My Book 3 1TB USB External Backup Drive). Samsung 24" Curved HD Monitor.

  6. #6
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,466
    Thanks
    16
    Thanked 218 Times in 185 Posts
    Quote Originally Posted by Peter S View Post
    Hi all. I have no problem using the link in IE9, and in Forefox????
    Peter, does that include the link Here in post 2.
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

  7. #7
    5 Star Lounger petesmst's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cape Town, South Africa
    Posts
    888
    Thanks
    49
    Thanked 51 Times in 40 Posts
    @Roderunner: There is jinx somewhere: Neither your red "here" in post 2 nor the one in post 6 are active for me (Both in IE9 Beta and Firefox)???(!)
    (My Setup: Custom built: 4.00GHz Intel Core i7-6700K CPU; MSI Z170A Gaming Carbon Mobo (Military Class V); Win 10 Pro (64 bit)-(UEFI-booted); 16GB RAM; 500GB SAMSUNG 960 EVO M.2 NVME SSD; 512GB SAMSUNG 850 PRO SSD; Seagate 2TB Barracuda SATA6G HDD; 2 X GeForceGTX 1070 8GB Graphics Card (SLI); Office 2016 Prof "Click to Run" (32-bit); Acronis TI 2017 Premium, Norton Internet Security, VMWare Workstation12 Pro). WD My Book 3 1TB USB External Backup Drive). Samsung 24" Curved HD Monitor.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •