Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Toronto, Ontario
    Posts
    40
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Has anyone got the newly released Junk Email reporting tool v2.0 working with Outlook 2010 and Win 7?

    As per the documentation. one needs to install the PIA first. No message is ever received that the installation of the PIA has completed.
    Installing the actual add-on is quick and successful.
    However when I attempt to send MS the spam mail, I always get that the attachment could not be added.

    I have written to MS Answers and to CofU. So far there is no solution.

    I did try to report the issue to the private MS Newsgroups but it was rejected as 'not in our department'. I tried Forefront as directed. Rejected again.
    Seymour

  2. #2
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts
    (For cross-reference by potential testers, your thread on the Microsoft forums: When using the new junk email reporting tool for Outlook 2010 I get a error reporting tool could not attach to your message. Not much additional background there, though.)

    It appears that this add-in was just released on 10/19 (Download details: Microsoft Junk E-mail Reporting Add-in for Microsoft Office Outlook), so it may be a while before you get a critical mass of testers to be able to recognize the issue.

  3. #3
    Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Toronto, Ontario
    Posts
    40
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Addition info (for background purposes) at http://www.calendarofupdates.com/upd...howtopic=32931.

    I agree we have to wait until MS reacts.
    Seymour

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •