Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Indiana
    Posts
    34
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wizards not working (Access 2000)

    I recently had to un-install my Office 2K after I applied the service paks. When I reinstalled and tried to use the a form wizard nothing happened. When I installed I choose the option "Run All From Computer" to insure everything was installed.

    Thanks in advance

  2. #2
    Plutonium Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Sacramento, California, USA
    Posts
    16,775
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Re: Wizards not working (Access 2000)

    Try doing a detect and repair from the Help menu. Sometimes the wizards seem to take a vacation. <img src=/S/shrug.gif border=0 alt=shrug width=39 height=15>
    Charlotte

  3. #3
    Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Indiana
    Posts
    34
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Wizards not working (Access 2000)

    Charlotte,

    Tried that. What I found was SR-1a was still applied to Office Premium Disc 2. So I uninstalled it and reinstalled Disc 2. Now they work, go figure.

    Thanks

  4. #4
    New Lounger
    Join Date
    May 2001
    Location
    California, USA
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Wizards not working (Access 2000)

    There is a Microsoft Knowledgebase article on this topic of non working wizards: Q242218

    <A target="_blank" HREF=http://support.microsoft.com/support/kb/articles/Q242/2/18.ASP>http://support.microsoft.com/support/kb/ar...s/Q242/2/18.ASP</A>?LN=EN-US&SD=msdn&FR=1&qry=nothing happens when you try to start a microsoft access wizard&rnk=1&src=DHCS_MSPSS_msdn_SRCH&SPR=ACC2000

    Edited to activate link--Charlotte

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •