Results 1 to 9 of 9

Thread: Backup Programs

  1. #1
    Lounger
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    New Zealand
    Posts
    29
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am running Windows 7. I have Acronis backup installed. If I want to try another backup program do I have to uninstall Acronis.
    I was wondering if it would interfere with another backup program.?

  2. #2
    Silver Lounger Banyarola's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Big Indian, New York
    Posts
    1,900
    Thanks
    19
    Thanked 65 Times in 54 Posts
    I have tried what you want to do and didn't remove TI...

    But, after trying various programs I always settled back with TI...
    "If You Are Reading This In English, Thank A VET"

  3. #3
    Super Moderator Deadeye81's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    2,654
    Thanks
    7
    Thanked 113 Times in 97 Posts
    Fog, you should see no difficulties in installing and trying different backup programs on your computer.
    Deadeye81

    "We make a living by what we get, we make a life by what we give." Sir Winston Churchill

  4. #4
    4 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Fishkill, New York, USA
    Posts
    435
    Thanks
    96
    Thanked 35 Times in 31 Posts
    Same here. I tried and have used Macrium Reflect but am now trying TI 2011.

  5. #5
    Lounger
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    New Zealand
    Posts
    29
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Banyarola View Post
    I have tried what you want to do and didn't remove TI...

    But, after trying various programs I always settled back with TI...
    Thanks. I am frustrated with TT. Sometimes it works on Schedule and sometimes it doesn't. I am loosing what little
    hair I have left, so thought I would try Macrium Reflect.

  6. #6
    Lounger
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    New Zealand
    Posts
    29
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Richard Monroe View Post
    Same here. I tried and have used Macrium Reflect but am now trying TI 2011.
    Well I hope you have better luck with TI than I did.

  7. #7
    5 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    South of the North Pole
    Posts
    919
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just dont' have any schedules that overlap with each other if they are installed concurrently or schedule anything else hard drive related at the same time.

  8. #8
    Lounger
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    New Zealand
    Posts
    29
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Byron Tarbox View Post
    Just dont' have any schedules that overlap with each other if they are installed concurrently or schedule anything else hard drive related at the same time.
    That makes sense. I will keep that in mind now you have pointed it out. Cheers.

  9. #9
    3 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Marietta, Georgia, USA
    Posts
    296
    Thanks
    9
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Quote Originally Posted by Fog View Post
    Thanks. I am frustrated with TT. Sometimes it works on Schedule and sometimes it doesn't. I am loosing what little
    hair I have left, so thought I would try Macrium Reflect.
    There is a known problem with scheduled tasks and laptops that may still be unresolved. This is not an Acronis problem - it was caused by a change in Windows Vista (also Windows 7).

    Scheduled tasks on my laptops will wake the PC from standby, but then the task stops fairly quickly, and the laptop goes back to standby mode. The Acronis backup dos not complete until I manually start up the laptop.
    Rick Groszkiewicz
    Life is too short to drink bad wine (or bad coffee!)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •