Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    WS Lounge VIP
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Earth
    Posts
    8,162
    Thanks
    47
    Thanked 976 Times in 906 Posts

    New post icon in topic view not accurate

    Reading the forum front page shows the topics and a darker icon shows new posts. If I go into a topic, mark all read, then reload the front page, the darker blue icon sometimes remains. Sometimes viewing the topic is enough to clear the icon, sometimes not.
    Sorry I can't provide a more accurate diagnosis, but it is inconsistent. Will post more if I can see a pattern.

    cheers, Paul

  2. #2
    WS Lounge VIP
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Earth
    Posts
    8,162
    Thanks
    47
    Thanked 976 Times in 906 Posts
    It seems to happen if I reply to a thread and do not then mark the forum as read.
    e.g. One new entry in a topic. I read and reply. Click on the Forum link to refresh the view and the blue speech bubble icon stays blue.

    cheers, Paul
    Last edited by Paul T; 2011-01-23 at 13:22.

  3. #3
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts
    This particular forum software is a bit lazy about updating the "read all" status of a board. In addition to manually marking the forum read, if you click through to the same board through the list of forums, it also will be marked read. Hopefully this can be fixed. (It might be set this way to reduce the occasional problem of everything being marked read when it wasn't actually read...)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •