Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Columbus, Ohio
    Posts
    10
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Web page links do not work

    Links within a web page no longer work (I am using Windows Internet Explorer, Version 8.0.76 in Win7, 32-bit). Links at the top of a page associated with the site as a whole work, just the in-page links do not.

    I loaded several programs that I purcharsed recently, a couple worked, one is erratic and I am not using, and the other did not work at all (turned out it was not useable on Win 7).

    Appreciate any thoughts on what to try.

    Thanks.

    Decisioneer

  2. Subscribe to our Windows Secrets Newsletter - It's Free!

    Get our unique weekly Newsletter with tips and techniques, how to's and critical updates on Windows 7, Windows 8, Windows XP, Firefox, Internet Explorer, Google, etc. Join our 480,000 subscribers!

    Excel 2013: The Missing Manual

    + Get this BONUS — free!

    Get the most of Excel! Learn about new features, basics of creating a new spreadsheet and using the infamous Ribbon in the first chapter of Excel 2013: The Missing Manual - Subscribe and download Chapter 1 for free!

  3. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    20,324
    Thanks
    1
    Thanked 589 Times in 526 Posts
    Are the programs Windows 7 compatible?

    You could try uninstalling them one at a time and see if that fixes the issue.

    Joe

  4. #3
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Columbus, Ohio
    Posts
    10
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Joe.

    I have that lined up to do if I don't find something that will fix it otherwise. Definitely will remove the nonworking one(s). I'm afraid a file in windows has been corrupted and removing a program will not fix it.

    Thanks for your thoughts.

  5. #4
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    20,324
    Thanks
    1
    Thanked 589 Times in 526 Posts
    You could try running "SFC /SCANNOW" from an elevated command line.

    Joe

  6. #5
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts
    Quote Originally Posted by Decisioneer View Post
    Links within a web page no longer work (I am using Windows Internet Explorer, Version 8.0.76 in Win7, 32-bit). Links at the top of a page associated with the site as a whole work, just the in-page links do not.
    I'm not sure whether you are saying this happens on all web sites, or just some web sites. Could the links in one part of the page be done with Flash? It might help to have a URL to a site that has the problem.

  7. #6
    Plutonium Lounger Medico's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    USA
    Posts
    12,625
    Thanks
    161
    Thanked 928 Times in 851 Posts
    Have you checked to ensure you have not been infected by the apps you loaded? I would judt double check by running av and am scans with your favorite tools. Malwarebytes seems to get some good press.
    BACKUP...BACKUP...BACKUP
    Have a Great Day! Ted


    Sony Vaio Laptop, 2.53 GHz Duo Core Intel CPU, 8 GB RAM, 320 GB HD
    Win 8 Pro (64 Bit), IE 10 (64 Bit)


    Complete PC Specs: By Speccy

  8. #7
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Columbus, Ohio
    Posts
    10
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the replies. I am sorry I have not been available to give a more timely replies. I will look into the new suggestions and get back to you all. Also, going to look into doing a System Restore, should have done that immediately.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •