Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Taskbar thumbnails don't always show

    When I hover the mouse pointer over an open task on the Taskbar sometimes the pop-up thumbnail is blank with just an Icon of the program showing. Sometimes it show correctly with a thumbnail of the open page.

    Anyone know how to fix this?

    Running Win 7, 64bit with all updates.

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,593
    Thanks
    5
    Thanked 1,059 Times in 928 Posts
    Does this happen only with specific programs?

    Joe

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No, happens with all programs and not all at the same time. That is, one program on the Taskbar may show a blank thumbnail and others will show correctly.

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,593
    Thanks
    5
    Thanked 1,059 Times in 928 Posts
    Have you tried Windows 7 Aero Troubleshooter?

    Joe

  5. #5
    New Lounger
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes, I've tried the trouble shooter previously and it found no problems.

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,593
    Thanks
    5
    Thanked 1,059 Times in 928 Posts
    Have you tried clearing the thumbnail cache? See Thumbnail Cache - Clear and Reset - Windows 7 Forums.

    Joe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •