Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Windows XP isn't seeing the sound card

    Hi Everyone,
    My old Dell Dimension 2400 had Windows XP on it, and several months ago,
    I had decided to install Linux Mint on it. After realizing I needed
    Windows XP on it for a few various reasons, I reinstalled XP.
    Now, it's not detecting the sound card at all. Up until the reinstall,
    there was no problem with sound on the computer.
    If anybody can help me fix this, I'd greatly appreciate it. Thanks.

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,594
    Thanks
    5
    Thanked 1,059 Times in 928 Posts
    Do you have the original drivers CD that came with the PC? If not, have you checked the Dell support site for the drivers?

    Joe

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I went to Dell's site, and entered the service tag #, and was able to find the correct drivers. Works now. Thanks.

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,594
    Thanks
    5
    Thanked 1,059 Times in 928 Posts
    GReat!! Glad you got it working. Thanks for posting back.

    Joe

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •