Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Sydney, Australia, New South Wales, Australia
    Posts
    251
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Word 2010 64-bit crashing on index with Reference Document

    Hi all
    I have a fairly complex set of Word documents:
    1. A number of Word documents with XE fields
    2. An 'index' document that uses RD (Reference Document) tags to include the other docs, then an INDEX field to build the index.
    This has worked for years (since Word 95), including on my new machine with Word 2010 64-bit, but over the last couple of months it now totally crashes at even the simplest example.
    I've uninstalled Office, and then re-installed.
    Does this crash for anyone else, or is it just me?
    Any ideas how I get around it?
    Thanks
    Peter
    Note: I've tried RD with and without /f
    Attached Files Attached Files
    Last edited by peterl; 2011-03-11 at 01:12. Reason: Added extra note that I'd tried relative filenames

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,592
    Thanks
    5
    Thanked 1,059 Times in 928 Posts
    Do you have access to a 32-bit Office 2010 to test?

    Microsoft recommends that you not use 64-bit Office 2010 unless you have a specific reason (i.e. very large spreadsheets). The main issue is that most Office addins have not been upgraded to 64-bit.

    Joe

  3. #3
    3 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Sydney, Australia, New South Wales, Australia
    Posts
    251
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    I've uninstalled 64-bit, and installed 32-bit Office, but still have the same problem.
    I've got 32-bit Office installed on my laptop, and it works OK with the documents as well.
    So I know that the problem is this machine.
    But:
    1. It used to work
    2. I've uninstalled and re-installed Office
    But the problem remains.
    I'm not convinced that uninstalling removes everything (when I reinstall, my modifications to the Quick-Launch bar and the MRU are all restored).
    Perhaps if I could _really_ uninstall it all it might help.
    I also remember that I did install the Microsoft Labs' 'Ribbon Hero', but I did manually excise that from the Add-ins.
    Any other ideas of what I could try?
    Thanks for any suggestions

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,592
    Thanks
    5
    Thanked 1,059 Times in 928 Posts
    Have you tried with the .docx file type?

    Have you checked the application event log?

    Joe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •