Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Forest, VA USA
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Printing problems

    I am running Windows XP, SP3 and Photosmart 8050 printer. When I try to print an e-mail, all I get in the print preview is a blank page with No. 1 on it. Can anyone tell me what I am missing? Thanks for any help.

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,571
    Thanks
    5
    Thanked 1,056 Times in 925 Posts
    Have you double checked to make sure that is the only page?

    Does the email have any unusual formatting?

    Joe

  3. #3
    Plutonium Lounger Medico's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    USA
    Posts
    12,631
    Thanks
    161
    Thanked 936 Times in 856 Posts
    Maybe an odd question, but is the printer listed as the default printer by your email client.
    BACKUP...BACKUP...BACKUP
    Have a Great Day! Ted


    Sony Vaio Laptop, 2.53 GHz Duo Core Intel CPU, 8 GB RAM, 320 GB HD
    Win 8 Pro (64 Bit), IE 10 (64 Bit)


    Complete PC Specs: By Speccy

  4. #4
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Forest, VA USA
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No, Joe, it's just a plain old e-mail and it's the same for all.

  5. #5
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Forest, VA USA
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes, it is.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •