Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Pasting multiple images doesn't work

    I've got a weird one.

    If I select (highlight) multiple images in Firefox or Internet Explorer, then hit CTRL C, then try to paste them into Word or Excel, I get the first image repeated for all the images.

    I get the same results if I paste into excel, but not if I paste into a Gmail email.

    I have tried clearing the clipboard, it doesn't help.
    Rebooting doesn't help either.

    So to recap:
    Copying from IE or Firefox makes no difference
    Pasting into Gmail works, but not into Word or Excel

    Help!

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Melbourne, Victoria, Australia
    Posts
    3,549
    Thanks
    3
    Thanked 149 Times in 142 Posts
    Well that is certainly qualifies as a weird one.

    What version of Office are you using? Is it possible you have some Office add-ins running that could be interfering with the paste?

    You might want to try Phil Rabichow's systematic approach here http://windowssecrets.com/forums/sho...-in-Word/page2
    Andrew Lockton, Chrysalis Design, Melbourne Australia

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm using 2007.
    I just did a reformat, so there isn't much running.

    "Person Name" is the only Add-In running.

  4. #4
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    FYI, I started Word with this:
    winword.exe /a

    It did not help.

  5. #5
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No Add-ins, no temp files.

    I've done everything but delete the Data key.
    Like I said, I just installed Office, so it's a weird one.

    Still need help!

  6. #6
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    New York, NY
    Posts
    2,970
    Thanks
    3
    Thanked 28 Times in 27 Posts
    Does this happen with images from any website, or is there a particular one that you're copying from? Could you post a link to a site - maybe others could test and see if they get same or different results.

    Gary

  7. #7
    New Lounger
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I've tried 3totally unrelated sites, and have been able to reproduce the problem exactly.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •