Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Polson, Montana, USA
    Posts
    22
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Slow Internet With DD-WRT

    I have a TP-Link TL-WR1043ND router flashed with DD-WRT. When I use this router, my internet is about 1/3 the speed it should be. I've bypassed the router and with just the modem and it has a normal speed. If I use an older, retired Belkin router, I also have normal speeds, so something is wrong with the DD-WRT router. Any ideas? Help much appreciated.

  2. #2
    5 Star Lounger chowur's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Indiana
    Posts
    804
    Thanks
    0
    Thanked 54 Times in 51 Posts
    The only suggestion I can give you.Get an RMA# send it back.The reviews wasn't really good.
    You can start your research here;http://www.pcmag.com/reviews/routers I'm not in anyway affiliated with this site what so every.
    Problems cannot be solved by the same level of thinking that created them. -Albert Einsten

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Polson, Montana, USA
    Posts
    22
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry about the late reply, I haven't had time to lately. I got the router to work as normal... I had set is as client bridge simply because I wanted to see how to do it. I did a hard reset to return the router to its normal function, and that's when I ran into the 1/3 internet speed problem. I finally tried a factory reset (from within DD-WRT) and it got it to work right... don't know why the hard reset didn't fix it, but something wasn't working that now is.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •