Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Plutonium Lounger Medico's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    USA
    Posts
    12,631
    Thanks
    161
    Thanked 936 Times in 856 Posts

    Dragging previously used image attacments to allow reuse.

    Does this feature work for anyone? I use IE9 with Win 7 (SP1). Whenever I want to add an image attachment to a post I must create a new Image then upload it, even if I did so previously. We are supposed to be able to drag the previously upload file to the Add Inline section to add to the new post, but I have not been able to do this since the new Lounge started. This is somewhat irritating. Does anyone have any suggestions, or is this something that can be fixed.

    It does not matter whether I use the paperclip or the Manage Attchments link, it does not work.

    PreviouslyUploaded.jpg
    BACKUP...BACKUP...BACKUP
    Have a Great Day! Ted


    Sony Vaio Laptop, 2.53 GHz Duo Core Intel CPU, 8 GB RAM, 320 GB HD
    Win 8 Pro (64 Bit), IE 10 (64 Bit)


    Complete PC Specs: By Speccy

  2. #2
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,462
    Thanks
    16
    Thanked 216 Times in 183 Posts
    Hi Ted, it works for me. All you have to do is, put a tick in the box containing the attachment you want to re use then drag it.
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •