Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Pictures not appearing in Hotmail messages

    I have the same problem in hotmail. It seems to have started after hotmail upgraded itself 17th june 2011. I have checked different browesers the same problem occurs, must be hotmail issue.
    When forwarding/replying the embedded pic is not available as an attachment (it used to be) which seems to cause it to not forward pictures already in an e-mail (not as attachments) the pictures in the forwarded e-mail are blank box with x and recipients do not get the pictures. When I look at my sent messages they are also missing the picture.
    Any ideas what the problem is? Can't find any references to this at Microsoft or anywhere else but here. HELP

  2. Subscribe to our Windows Secrets Newsletter - It's Free!

    Get our unique weekly Newsletter with tips and techniques, how to's and critical updates on Windows 7, Windows 8, Windows XP, Firefox, Internet Explorer, Google, etc. Join our 480,000 subscribers!

    Excel 2013: The Missing Manual

    + Get this BONUS — free!

    Get the most of Excel! Learn about new features, basics of creating a new spreadsheet and using the infamous Ribbon in the first chapter of Excel 2013: The Missing Manual - Subscribe and download Chapter 1 for free!

  3. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    20,412
    Thanks
    1
    Thanked 597 Times in 534 Posts
    I've moved this to its own thread. Please do not hijack a thread. It only confuses the original thread.

    Joe

  4. #3
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    20,412
    Thanks
    1
    Thanked 597 Times in 534 Posts
    Is the problem in accessing Hotmail with Windows Live Mail or accessing Hotmail with a browser?

    Joe

  5. #4
    New Lounger
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    sorry.
    the problem in accessing Hotmail with a browser

  6. #5
    New Lounger
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    any ideas yet?

  7. #6
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    20,412
    Thanks
    1
    Thanked 597 Times in 534 Posts

  8. #7
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    20,412
    Thanks
    1
    Thanked 597 Times in 534 Posts
    If the link in the prior post does not help try some of the links at bing - pictures not appearing in hotmail.

    Joe

  9. #8
    New Lounger
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    none of the above methods work ???

  10. #9
    2 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Skelmersdale, Lancashire, UK
    Posts
    163
    Thanks
    18
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    I have exactly the same problem - I forward an email with pics to my ISP mail account and all I get are boxes with red 'x's.

  11. #10
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    20,412
    Thanks
    1
    Thanked 597 Times in 534 Posts
    According to this thread in the Hotmail forum,Can Not Forward Pictures, there are many people having this problem and there is no solution currently. Sorry, I can't be of more help.

    Joe

  12. #11
    New Lounger
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    My problem is a little different. I receive the emails without pictures. Embedded photos in my received emails often, though not always, appear as empty boxes with a little "x". Nothing I can do will display the pictures.

    However, if I attempt to reply or forward the email, the pictures almost always emerge. So, I've gotten used to viewing these strange emails that way, by clicking 'forward', viewing the email with pictures and then cancelling rather than actually forwarding to anyone. On occasion, I've forwarded the emails to myself at another address with success.

    This has been an ongoing problem for several months, but I've finally had enough. I'm running Vista Home Premium fully updated on an HP Pavilion dv7-1247cl. I think it's Hotmail problem, but have no idea what to do??

    Is there some setting that I need to fix? I'm really stumped and can find no answers when I Google the problem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •