Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    5 Star Lounger Vincenzo's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    654
    Thanks
    95
    Thanked 14 Times in 13 Posts

    Videos play on YouTube but not Facebook

    My friend's computer plays YouTube videos fine, but on Facebook the videos show only momentary flashes of the images. (the audio plays ok though).

    I had her uninstall/reinstall flashplayer, did not make any difference.

    She is running IE9.

    Any ideas?

    Thanks

  2. #2
    5 Star Lounger Vincenzo's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    654
    Thanks
    95
    Thanked 14 Times in 13 Posts
    Still have not resolved this. As far as I can tell, both Youtube and Facebook use flashplayer for videos. Could there be some setting in IE that affects Facebook but not Youtube? or a setting in Facebook?

    Thanks

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Oregon
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    ie8 32 and 64 bit

    If he's using Windows 7 it could be that he may be using IE 32 bit for viewing some videos and ie 64bit for others. Easy way to test is to click on the Start Orb in win 7 and find IE - there should be two versions, 'plain' IE (32bit) and IE 64bit. Try one and see if you can see videos on You tube and Facebook and then try the other.

    I had this issue with You Tube and the videos from Windows Secrets actually until I figured it out.

    Good luck
    Rick

  4. #4
    5 Star Lounger Vincenzo's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    654
    Thanks
    95
    Thanked 14 Times in 13 Posts
    Thanks.

    I looked into the 32/64 bit thing, that was not it.

    I did manage to find the problem though. I turned off hardware acceleration both in IE9 settings and in Flash settings, and that fixed it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •