Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Super Moderator
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Mt Macedon, Victoria, Australia
    Posts
    3,993
    Thanks
    1
    Thanked 45 Times in 44 Posts

    Select Tags in firefox 6.0.2

    Firefox updated itself to 6.0.2 today and now I find that Drop Down Lists (Select Tags) just don't work anymore.

    When I click the arrow either nothing happens, or the list opens then immediately collapses again.

    I have restarted with Add Ons disabled and that did not make any difference.
    Regards
    John



  2. #2
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,462
    Thanks
    16
    Thanked 216 Times in 183 Posts
    Hi John, have you tried clearing the cache ?

    Attachment 29118
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

  3. #3
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts
    I haven't noticed a problem with <select> controls. Do you have any add-ons related to forms that might possibly be interfering? You can quickly test Firefox without add-ons by using Help>Restart with Add-ons Disabled. When you get the Safe Mode dialog, don't check any boxes, just "Continue" in safe mode.

  4. #4
    Super Moderator
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Mt Macedon, Victoria, Australia
    Posts
    3,993
    Thanks
    1
    Thanked 45 Times in 44 Posts
    Thanks to both.

    I have cleared the Cache, then the whole History.

    I don't consciously use any Add Ons , but I have restarted in Safe Mode.

    Neither made any difference.

    I will uninstall it and reinstall, and see what happens.
    Regards
    John



  5. #5
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts
    Quote Originally Posted by johnhutchison View Post
    I don't consciously use any Add Ons , but I have restarted in Safe Mode.
    I just realized you said that originally, sorry for missing that.

    If you tab to the control and open it using Alt+Down Arrow, does it stay open and let you navigate using arrow keys and select your preference using Enter? In that case, I would suspect some kind of mouse-driver-related incompatibility, but I'm not sure where to suggest starting to track it down...

  6. #6
    Super Moderator
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Mt Macedon, Victoria, Australia
    Posts
    3,993
    Thanks
    1
    Thanked 45 Times in 44 Posts
    Quote Originally Posted by jscher2000 View Post
    I would suspect some kind of mouse-driver-related incompatibility
    I have just updated my mouse software, and all is now OK. Thanks
    Regards
    John



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •