Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    5 Star Lounger bfxtrfcmgr's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Fresno, California, USA
    Posts
    995
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Application Icon

    I am using an application icon with the Current Database options set to "use as Form and Report icon". Very strange behavior in that the icon appears on some forms and reports while it does not appear in others. I don't see any icon settings in the properties of a form, so I don't know what to look for. Is this just a quirk in the application, or is there a setting I have overlooked?
    Bryan,
    Not the smartest critter on the glacier. . .
    . . .but I'm persistent (does that count?)

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Evergreen, CO, USA
    Posts
    6,623
    Thanks
    3
    Thanked 60 Times in 60 Posts
    Is this on Access 2007 or 2010? And is it in .MDB format that was originally developed in 2000/2/3? I've seen some odd behavior in those circumstances, but if it is developed in 2007/10 then it seems pretty consistent, whether it is in .MDB or .ACCDB format.
    Wendell

  3. #3
    5 Star Lounger bfxtrfcmgr's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Fresno, California, USA
    Posts
    995
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry Wendell, it's in 2007 and was just created (.accdb). It's not a huge deal, but it is curious. At this point I've checked every object, and there is no rhyme nor reason (i.e. continuous form, single, etc) to this behavior. I'm thinking gremlins at this point.
    Bryan,
    Not the smartest critter on the glacier. . .
    . . .but I'm persistent (does that count?)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •