Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,462
    Thanks
    16
    Thanked 216 Times in 183 Posts

    FF 7.0.1 scrolling.

    Hi Loungers,
    Web site http://www.howtogeek.com/75660/the-b...n-your-router/ always opens links in the same tab. If a link is right clicked, select, 'Open link in a new tab' in FF 7.0.1 it doesn't scroll correctly. If the same link is clicked normally, it's OK.
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

  2. #2
    Super Moderator jscher2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Silicon Valley, USA
    Posts
    23,112
    Thanks
    5
    Thanked 93 Times in 89 Posts
    Quote Originally Posted by Roderunner View Post
    If a link is right clicked, select, 'Open link in a new tab' in FF 7.0.1 it doesn't scroll correctly. If the same link is clicked normally, it's OK.
    I don't see a problem. What exactly is working incorrectly?

  3. #3
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,462
    Thanks
    16
    Thanked 216 Times in 183 Posts
    Quote Originally Posted by jscher2000 View Post
    I don't see a problem. What exactly is working incorrectly?
    The page background flashes & moves jerkily when scrolling.
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

  4. #4
    Star Lounger johjue's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Chicago,Illinois
    Posts
    99
    Thanks
    1
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Roderunner,

    I'm observing the same behavior since updating Thursday night.

    John
    Dell Inspiron 530 Intel Pentium E2180 dual core @2.00 GHz 4GB Ram Win7 64 bit

  5. #5
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,462
    Thanks
    16
    Thanked 216 Times in 183 Posts
    Hi John, have you used this ste ? http://forums.mozillazine.org/index.php
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

  6. #6
    Star Lounger johjue's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Chicago,Illinois
    Posts
    99
    Thanks
    1
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Roderunner,

    No, I haven't done anything about it yet, as it's not bothering me much so far. I just wanted to confirm your post that the behavior was occurring.

    John
    Dell Inspiron 530 Intel Pentium E2180 dual core @2.00 GHz 4GB Ram Win7 64 bit

  7. #7
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,462
    Thanks
    16
    Thanked 216 Times in 183 Posts
    John,
    I'm glad to hear it, as I have had a few glitches with FF in the past but nobody else seemed to have them.
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

  8. #8
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,462
    Thanks
    16
    Thanked 216 Times in 183 Posts
    John,
    Do you use this addon https://addons.mozilla.org/en-US/fir...status-4-evar/, I disabled it and scrolling worked as it should, now removed.
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

  9. #9
    3 Star Lounger
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    332
    Thanks
    15
    Thanked 16 Times in 16 Posts
    No problem here.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •