Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    3 Star Lounger Not Brightest Bulb's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Central IL
    Posts
    376
    Thanks
    69
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    M-Net Framework 3..1 And Windows Server 2008 R2 SP1 F....

    Ok had an Windows update adventure, 7 or 8 updates (forget) and got the 1 update did not install error and the title of thread did not install. Anyway it informed me to restart for all others and I did, on restart it went through the reboot and got past the welcome circle spin and normal screen turns black and mouse cursor popped on with black screen normal before regular desktop turns on. Well desktop never came on, I waited 15 minutes and just powered PC off and powered it back on and got a normal restart and all appears to be working. Shortly after I got the important update message and the thread title update said it needed to be installed. Do I just try the reinstall of that update is it something I need.

    My OS is Home Premium Windows 7 64 bit.

  2. #2
    Plutonium Lounger Medico's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    USA
    Posts
    12,631
    Thanks
    161
    Thanked 936 Times in 856 Posts
    I had a similar Error upon install for 1 of 8 updates. After I went back to WU, I selected more info, then downloaded the update directly from MS. Installed fine from there. I have no idea why the WU did not install, but I'm just as happy installing from a download. I do not have the link anymore, but if you click on more info, there will be a manual download link part way down the page.
    BACKUP...BACKUP...BACKUP
    Have a Great Day! Ted


    Sony Vaio Laptop, 2.53 GHz Duo Core Intel CPU, 8 GB RAM, 320 GB HD
    Win 8 Pro (64 Bit), IE 10 (64 Bit)


    Complete PC Specs: By Speccy

  3. #3
    3 Star Lounger Not Brightest Bulb's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Central IL
    Posts
    376
    Thanks
    69
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Quote Originally Posted by Ted Myers View Post
    I had a similar Error upon install for 1 of 8 updates. After I went back to WU, I selected more info, then downloaded the update directly from MS. Installed fine from there. I have no idea why the WU did not install, but I'm just as happy installing from a download. I do not have the link anymore, but if you click on more info, there will be a manual download link part way down the page.
    Well I just did the check for updates thing and then the install like normal and it went smooth as silk, I figured I would try that 1st and then use your backup plan if necessary. It is nice to have a backup. Thanks for quick reply Ted.

  4. #4
    Plutonium Lounger Medico's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    USA
    Posts
    12,631
    Thanks
    161
    Thanked 936 Times in 856 Posts
    No problem, glad it worked for you. Often these type problems are caused by 2 updates not playing well together for whatever reason.
    BACKUP...BACKUP...BACKUP
    Have a Great Day! Ted


    Sony Vaio Laptop, 2.53 GHz Duo Core Intel CPU, 8 GB RAM, 320 GB HD
    Win 8 Pro (64 Bit), IE 10 (64 Bit)


    Complete PC Specs: By Speccy

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •