Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Rancho Palos Verdes, California, USA
    Posts
    29
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default User Account (Administrator) acts like Standard Account

    I am using Windows 7 Pro 64x and apparently the default user account (Owner) that I use is not working correctly. Unless I have UAC set to Never Notify, I cannot open Control Panel or UAC again. When I try, I get the error message listed below. I have created a second user account as Administrator and it works correctly.

    I would like to know if there is any way to fix this problem short of a clean install of Windows. If not, is it possible to move all of my settings to the user account that works correctly and delete the one that does not.

    Thanks
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    5 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Slough, Berkshire UK
    Posts
    924
    Thanks
    55
    Thanked 52 Times in 50 Posts
    what attached thumbnails? You could try changing permissions and owner in properties / security on the 'C' drive and or windows folder,
    Last edited by curiousclive; 2011-11-01 at 04:06.

  3. #3
    Super Moderator jwitalka's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Minnesota
    Posts
    6,793
    Thanks
    117
    Thanked 798 Times in 719 Posts
    This Microsoft article shows how to copy user account settings in Windows 7:
    http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/fix-a-corrupted-user-profile

    J
    erry

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •