Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Star Lounger
    Join Date
    May 2003
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    96
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    "Copy here as task" behavior changed

    Preamble: I've been experiencing some weirdness with OL 2007 -- it seems like pointers to folders got corrupted. One symptom was that if I tried to move a message to a folder in the MRU list OL said it couldn't find that folder. Dragging the item directly to a folder worked. Spambayes wouldn't run because it said couldn't find the Junk Email folder (which was there).

    After running Scanpst and reinstalling Spambayes everything seems back to normal -- except the "Copy here as task" behavior. Until this problem occurred I was able to right-click and drag a message to the Tasks button on the Outlook bar. A menu would pop up offering several choices for creating a task. That still works with the Calendar button, but not with the Tasks button (neither does holding CTRL + the left mouse button). Instead, I now have to hold the item (hover) over the Tasks button until the Tasks folders appear, then drag the item up to the proper Tasks folder (Personal, not Archived).

    Any suggestions about fixing this? I've searched for solutions, but the only discussions I found were about the loss of this feature in OL 2003.

    Thanks!

    Robert

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,579
    Thanks
    5
    Thanked 1,057 Times in 926 Posts
    Have you tried repairing your Office installation?

    Joe

  3. #3
    Star Lounger
    Join Date
    May 2003
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    96
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Joe,

    I ran the Office Diagnostics utility. It reported no problems (and nothing changed after I ran it).

    Robert

  4. #4
    Star Lounger
    Join Date
    May 2003
    Location
    San Francisco, California
    Posts
    96
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well, after a few days the Copy As Task feature started working again. I didn't do anything but reboot. Weird.

    Robert

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •