Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Washington Township, Michigan , USA
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cookies NOT working

    I have this TERRIBLE problem on certain websites in EVERY browswer on my system!! Only some websites, this being one, when I go to different pages or click on different links from the website I have to re-sign-in after having been signed in just prviously. I have deleted ALL cookies on my system from FireFox, Chrome, and IE and tried to start over again but the problem is coming back. I just do not understand this.

    Does ANYONE have any ideas or help??? I have selected to have cookies enabled. Often websites tell me that I have cookies disabled, but I do NOT.

    Thanks, A LOT for any ideas or help.

    Scott

  2. Subscribe to our Windows Secrets Newsletter - It's Free!

    Get our unique weekly Newsletter with tips and techniques, how to's and critical updates on Windows 7, Windows 8, Windows XP, Firefox, Internet Explorer, Google, etc. Join our 480,000 subscribers!

    Excel 2013: The Missing Manual

    + Get this BONUS — free!

    Get the most of Excel! Learn about new features, basics of creating a new spreadsheet and using the infamous Ribbon in the first chapter of Excel 2013: The Missing Manual - Subscribe and download Chapter 1 for free!

  3. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    20,156
    Thanks
    1
    Thanked 558 Times in 498 Posts
    Are you running using "inprivate browsing" or "tracking protection"?

    Joe

  4. #3
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Washington Township, Michigan , USA
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the reply Joe. NO, I am NOT using either of those. And I do not have any other sort of cookie tracker running.

  5. #4
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    20,156
    Thanks
    1
    Thanked 558 Times in 498 Posts
    What happens if you add this site to your trusted sites?

    Are you running any system cleaner regularly?

    What anti-malware software are you running?

    Joe

  6. #5
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Portugal
    Posts
    9,917
    Thanks
    126
    Thanked 1,098 Times in 1,010 Posts
    Is your system time correct?

  7. #6
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Washington Township, Michigan , USA
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    My system is time correct. I use VIPRE anti-virus anti-malware. It is fully updated daily, too.
    If I add the sites to trusted sites it does not change things for me.
    Thanks for the tips and ideas thus far.
    Scott

  8. #7
    New Lounger
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    imscottb, are you still having the issue, did you find a solution for it?
    We started having issues reported by customers about cookies issue a few weeks go, we have yet found a solution for it.
    Any information you can share?

  9. #8
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Washington Township, Michigan , USA
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well, after a LONG time, I have found out what it was!!
    I am using a product called VIPRE for my Internet Security and Firewall. I have checked it and rechecked it so many times. But I found one setting recently that I was unaware of....
    In the "privacy section" were settings like:
    "filter persistent cookies, filter third party cookies, filter session cookies, ...."
    It was kind of a hidden feature, and I found this by accident. I did not set the check boxes, but once I have unchecked them, now I can go to all websites. I am soo happy!! So many times I had to go to another computer to do certain tasks, and could not figure out why. I hope this helps any others.
    Scott

  10. #9
    New Lounger
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Scott, thank you very much for replying.
    Have a wonderful day.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •