Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Fresno CA USA
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Black Screen w Moving Pointer - But NOT w Ubuntu 11.10

    Win 7 Pro SP1 black screen with mouse pointer. Black screen also appears in Safe Mode as well as after formatting HDD and re-installation of Win 7 Pro SP1 64-bit.

    After formatting and Win 7 installation, the PC behaves normally as I re-load apps and updates. Then, after a re-boot, the black screen returns.

    I use 2 different imaging apps for backup, Ahead@DiskImage (image on external HDD) and Clickfree C6 in its own external box.

    Ahead@DiskImage fails in restoring the PC. The Clickfree C6 imaging apparatus succeeds in restoring, but it doesn't last more than a few hours before the black screen returns.

    Right now, my PC (SONY all-in-one, VPCL116FX) has been running on Linux for 2 days with no problems. I was not able to dual boot Linux and Windows. I would like to have Windows 7 working again.

    Any suggestions?

    Thanks

  2. #2
    Super Moderator jwitalka's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Minnesota
    Posts
    6,797
    Thanks
    117
    Thanked 799 Times in 720 Posts

  3. #3
    Plutonium Lounger Medico's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    USA
    Posts
    12,631
    Thanks
    161
    Thanked 936 Times in 856 Posts
    Updating Graphics card drivers might solve the problem. If reinstallation does not work (as shown in the MS link above) perhaps a visit to the graphics adapter manufacturer site or even the Sony site to update the drivers.
    BACKUP...BACKUP...BACKUP
    Have a Great Day! Ted


    Sony Vaio Laptop, 2.53 GHz Duo Core Intel CPU, 8 GB RAM, 320 GB HD
    Win 8 Pro (64 Bit), IE 10 (64 Bit)


    Complete PC Specs: By Speccy

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •