Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    4 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Bordentown, New Jersey, USA
    Posts
    405
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    EPU Help...???...Stopped Working...???

    hello again...

    anyone recognize this (most recent) nonsense...???:

    EPU.jpg

    happens everytime I fire up my machine...any ideas...???

    thanx,


    mark4man
    ADK Pro Audio Quad Pro, w/ Intel Core i7 2600 CPU | 8 GB DDR3-1600 RAM | Seagate 500 GB SATA II (Primary) HD | Seagate 1 TB SATA II (Audio Data) HD | Win 7 Pro 64-Bit | Lynx Aurora8 ~ AES16 | Universal Audio UAD-1 | Cakewalk SONAR PE XI | Steinberg WaveLab 7 | NI Komplete 5 | Band-In-A-Box 2012

  2. #2
    Plutonium Lounger Medico's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    USA
    Posts
    12,631
    Thanks
    161
    Thanked 936 Times in 856 Posts
    The only reference I can find for EPUhelp is with the AsusTek computer. Check out this link. Don't know if this will help solve the problem or not.
    BACKUP...BACKUP...BACKUP
    Have a Great Day! Ted


    Sony Vaio Laptop, 2.53 GHz Duo Core Intel CPU, 8 GB RAM, 320 GB HD
    Win 8 Pro (64 Bit), IE 10 (64 Bit)


    Complete PC Specs: By Speccy

  3. #3
    4 Star Lounger
    Join Date
    May 2012
    Posts
    404
    Thanks
    0
    Thanked 49 Times in 39 Posts
    Can you click the down arrow underneath the message where it says "View problem details"?

    Might provide a clue as to what's going on.

  4. #4
    Super Moderator jwitalka's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Minnesota
    Posts
    6,792
    Thanks
    117
    Thanked 798 Times in 719 Posts
    Run Msconfig (or your favorite startup manager) and click on the Startup tab. Look for an entry similar to EPU and uncheck it.

    Jerry

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •