Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Evart, Michigan, USA
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Secunia Personal Software Inspector 3

    I have downloaded PSI 3.0 Several times. When I install it I get to where it is loading I wait and wait then I get (not responding). I am running Win 7 home
    x64. I have downloaded PSI 2.0 and it is working fine, but would like to update?
    Dave

  2. #2
    Super Moderator CLiNT's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    California & Arizona
    Posts
    6,121
    Thanks
    160
    Thanked 609 Times in 557 Posts
    Have you removed the previous version first prior to installing 3.0, ...all traces of it?

  3. #3
    3 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Edinburgh, UK
    Posts
    237
    Thanks
    24
    Thanked 49 Times in 21 Posts
    These "not responding" errors are quite common posts on the Secunia PSI forum, and you might find the answer there.

  4. #4
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,462
    Thanks
    16
    Thanked 216 Times in 183 Posts
    Hi Dave,

    I find if programs are installed correctly they will work. Installing.pdf
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

  5. #5
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Evart, Michigan, USA
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    How do I uninstall all traces. I used CCCleaner but will not work. I tried the program uninstall but it says the program is being used by another program. Sorry about no email
    (dp51chevy@gmail.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •