Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Lounger
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Cincinnati, OH, USA
    Posts
    39
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Outlook Express and hyperlinks

    I had to reload Windows XP on my wife's PC and all seems to be working fine except for a feature of OE. When I click on a hyperlink, nothing happens. I have to copy the link and paste it into my browser. My other PC works fine when clicking a link. I don't see a setting anywhere that controls this feature. Any ideas?

    Thanks,,

    John

  2. #2
    New Lounger
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Hi,

    My name is Deepa and I work for the Social Media and Community Team at Dell. You can refer to this link which is a fix it from Microsoft which might help you to fix the issue:-

    http://bit.ly/12VpXe

    For further help please reply.

    Thanks and Regards
    Dell_Deepa_R
    Dell Social Media Responder
    https://twitter.com/Dellcares
    http://www.facebook.com/Dell

  3. #3
    Lounger
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Cincinnati, OH, USA
    Posts
    39
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Fix did not work

    Deepa,

    Thanks for trying but this Fix did not cure my problem. Attached is a screen shot of the error message that pops up when I click on a link using Windows Live Mail.

    John
    Attached Images Attached Images

  4. #4
    Plutonium Lounger Medico's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    USA
    Posts
    12,631
    Thanks
    161
    Thanked 936 Times in 856 Posts
    See if this article will help.
    BACKUP...BACKUP...BACKUP
    Have a Great Day! Ted


    Sony Vaio Laptop, 2.53 GHz Duo Core Intel CPU, 8 GB RAM, 320 GB HD
    Win 8 Pro (64 Bit), IE 10 (64 Bit)


    Complete PC Specs: By Speccy

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •