Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Platinum Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Queanbeyan, New South Wales, Australia
    Posts
    3,730
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Sig not showing when replying

    Hi,

    I've just noticed that when I replay to a mail, the sig of the person doesn't show. That's probably why I've had people replying to me saying "Hi Gary" or something.

    Only a small thing, but if there's a person's name on the post, I'd rather use it, without having to go back to the original posting.
    Subway Belconnen- home of the Signboard to make you smile. Get (almost) daily updates- follow SubwayBelconnen on Twitter.

  2. Subscribe to our Windows Secrets Newsletter - It's Free!

    Get our unique weekly Newsletter with tips and techniques, how to's and critical updates on Windows 7, Windows 8, Windows XP, Firefox, Internet Explorer, Google, etc. Join our 480,000 subscribers!

    Excel 2013: The Missing Manual

    + Get this BONUS — free!

    Get the most of Excel! Learn about new features, basics of creating a new spreadsheet and using the infamous Ribbon in the first chapter of Excel 2013: The Missing Manual - Subscribe and download Chapter 1 for free!

  3. #2
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Renton, Washington, USA
    Posts
    12,560
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Re: Sig not showing when replying

    You are say 'mail', do you mean Private message or e-mail?

    Now running HP Pavilion a6528p, with Win7 64 Bit OS.

  4. #3
    Platinum Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Queanbeyan, New South Wales, Australia
    Posts
    3,730
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Sig not showing when replying

    Dave,

    Sorry, I goofed.

    That should have read "Reply to a post", not "Replay to a mail".

    I'm even more typographically challenged than usual today.
    Subway Belconnen- home of the Signboard to make you smile. Get (almost) daily updates- follow SubwayBelconnen on Twitter.

  5. #4
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Renton, Washington, USA
    Posts
    12,560
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Re: Sig not showing when replying

    Give some locations of where this has happened. I do not recall seeing any.

    Now running HP Pavilion a6528p, with Win7 64 Bit OS.

  6. #5
    5 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Tallahassee, Florida, USA
    Posts
    901
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Sig not showing when replying

    for instance, replying to this message. Your message at the bottom of the reply screen does not have a signature. That's why most people address replies to me as "KB" and not "Karen"... I had wondered about it until I saw Greg's, er, Geoff's thread.
    Karen

  7. #6
    Platinum Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Queanbeyan, New South Wales, Australia
    Posts
    3,730
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Sig not showing when replying

    Dave,

    I'm typing this reply to you now, and I don't get your bouncy thing when it displays your post
    Attached Images Attached Images
    Subway Belconnen- home of the Signboard to make you smile. Get (almost) daily updates- follow SubwayBelconnen on Twitter.

  8. #7
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Renton, Washington, USA
    Posts
    12,560
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Re: Sig not showing when replying

    I see both of your sig's. What browser are you using?
    I am using IE 5.5 on Win 98FE

    Now running HP Pavilion a6528p, with Win7 64 Bit OS.

  9. #8
    Platinum Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Queanbeyan, New South Wales, Australia
    Posts
    3,730
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Sig not showing when replying

    Karen,

    I'm glad it's not just me.

    And, oops, I forgot the important bit:
    I'm running Internet Explorer 5.5 (No SR number).
    Subway Belconnen- home of the Signboard to make you smile. Get (almost) daily updates- follow SubwayBelconnen on Twitter.

  10. #9
    Platinum Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Queanbeyan, New South Wales, Australia
    Posts
    3,730
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Sig not showing when replying

    Dave,

    It's not showing in my HTML either:

    <pre> <TABLE WIDTH="95%" ALIGN="center" cellpadding=0 cellspacing=0 BORDER=0>
    <TR>
    <TD BGCOLOR="green">
    <table cellpadding="3" cellspacing="1" width="100%" BORDER=0>
    <tr bgcolor="#dfdfdf"><td>Poster: DaveA
    Subject: Re: Sig not showing when replying

    </td></tr><tr bgcolor="#efefef"><td>
    I see both of your sig's. What browser are you using?
    I am using IE 5.5 on Win 98FE
    </TD>
    </TR>
    </TABLE>
    </TD>
    </TR>
    </TABLE>
    </pre>


    I guess it must be in yours. Maybe it's a setting in the lounge?
    Subway Belconnen- home of the Signboard to make you smile. Get (almost) daily updates- follow SubwayBelconnen on Twitter.

  11. #10
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Renton, Washington, USA
    Posts
    12,560
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Re: Sig not showing when replying

    This is what I is see
    Attached Images Attached Images

    Now running HP Pavilion a6528p, with Win7 64 Bit OS.

  12. #11
    5 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Tallahassee, Florida, USA
    Posts
    901
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Sig not showing when replying

    Being the rebel I am... NS 4.whatever on Win98SE... but I've used Mum's "Optimum Browser Settings."
    Karen

  13. #12
    5 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Tallahassee, Florida, USA
    Posts
    901
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Sig not showing when replying

    No, Dave -- after you click on the reply envelope...[img]/w3timages/icons/yikes.gif[/img]
    Karen

  14. #13
    Super Moderator
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Renton, Washington, USA
    Posts
    12,560
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Re: Sig not showing when replying

    Ok, now I gotcha. It has never been there for me either. I think sometimes the sig is NOT a REAL sig, just the code added to the message.
    Like this:
    <IMG SRC=http://www.amdragon.com/userpics/DaveA-sig.gif> <IMG SRC=http://cwm.ragesofsanity.com/s/net/boldred.gif>
    The above is in the body of the message.

    Now running HP Pavilion a6528p, with Win7 64 Bit OS.

  15. #14
    Silver Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Los Angeles, California, USA
    Posts
    1,734
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Re: Sig not showing when replying

    I'll bypass all the rambling in the subsequent posts [img]/w3timages/icons/dragon.gif[/img] and just say OK, I'll add the Sig to the reminder.
    <IMG SRC=http://www.wopr.com/w3tuserpics/Eileen_sig.gif>

  16. #15
    Platinum Lounger
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Queanbeyan, New South Wales, Australia
    Posts
    3,730
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Sig not showing when replying

    Eileen,

    Lovely. Thanbk you very much.
    Subway Belconnen- home of the Signboard to make you smile. Get (almost) daily updates- follow SubwayBelconnen on Twitter.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •