Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Signature Forwarding Issue

    I have a problem where when I'm forwarding a email the picture I have with my signature is not showing up?

    Any ideas?

    Thank you Commonsense101

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,577
    Thanks
    5
    Thanked 1,057 Times in 926 Posts
    Which version of Outlook?

    What service pack?

    Is Outlook up-to-date with patches?

    Joe

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    19
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey Joe,
    Sry getting back to you late here.
    I'll check in the morning. Its Outlook 2010 on Windows 7. I'll check the up dates in the morning along with the SP's.

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,577
    Thanks
    5
    Thanked 1,057 Times in 926 Posts
    See if any of the links on the first page of results at outlook 2010 signature picture not showing help.

    Joe

  5. #5
    New Lounger
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi,

    in this case the solution was what's performed in this article:

    http://www.msoutlook . info/question/72

    I simply set "Send Pictures With Document" to 1, and poof

    __________________________________________________ __________________________________________________ __________
    unblocked games
    hacking tricks
    Last edited by tabestmaker2; 2014-06-13 at 06:53.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •