Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    South Carolina
    Posts
    222
    Thanks
    76
    Thanked 1 Time in 1 Post

    W.E. stopped working error: APPCRASH

    Hi,

    W7 "Windows Explorer" is crashing and giving the following error msgs:

    Problem signature:
    Problem Event Name: APPCRASH
    Application Name: Explorer.EXE
    Application Version: 6.1.7601.17567
    Application Timestamp: 4d6727a7
    Fault Module Name: SHLWAPI.dll
    Fault Module Version: 6.1.7601.17514
    Fault Module Timestamp: 4ce7b9e2
    Exception Code: c0000005
    Exception Offset: 000134a2
    OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.48
    Locale ID: 1033
    Additional Information 1: 0a9e
    Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    Additional Information 3: 0a9e
    Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

    Even Check for on-line solution returned "no solution found"
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Super Moderator jwitalka's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Minnesota
    Posts
    6,794
    Thanks
    117
    Thanked 799 Times in 720 Posts
    See http://support.microsoft.com/kb/2694911
    for some possible solutions.
    Jerry

  3. #3
    3 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    South Carolina
    Posts
    222
    Thanks
    76
    Thanked 1 Time in 1 Post

    W.E. error msg. Partily solved. Thanks

    Jerry,

    Thanks for the quick response & the MS link. I was there first and ran Sfc /scannow & all checked out OK. I hardly use W.E. because of it's thin functionality. It was only a stopgap until I rec'd a S/N reset of PowerDesk Pro.

    cheerio,

    klxdrt

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •