Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    288
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Strange behavior with IE9

    This might have started after running Superantispyware. It found about 300 items that I had eliminated. But it may have started before then.

    Anyway, I go to a site, say a well-known shopping site. I click on an item and only part of the information shows up. Or I'm doing something else and I click on a link and nothing happens.

    If I use Chrome there are no problems. If I use IE9 on a different computer, then no problems.

    So, any ideas on what to try? I wonder if some component got wiped out? Is there a way to repair IE but keep my Favorites and my RoboForm add-on? Or is there a particular setting I should look at?

    Mel

  2. Subscribe to our Windows Secrets Newsletter - It's Free!

    Get our unique weekly Newsletter with tips and techniques, how to's and critical updates on Windows 7, Windows 8, Windows XP, Firefox, Internet Explorer, Google, etc. Join our 480,000 subscribers!

    Excel 2013: The Missing Manual

    + Get this BONUS — free!

    Get the most of Excel! Learn about new features, basics of creating a new spreadsheet and using the infamous Ribbon in the first chapter of Excel 2013: The Missing Manual - Subscribe and download Chapter 1 for free!

  3. #2
    Silver Lounger
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2,095
    Thanks
    12
    Thanked 241 Times in 234 Posts
    Did you try resetting IE9 in advanced tab of Internet Options? That shouldn't affect favorites but I don't know about add-ons, they might need to be enabled again or reinstalled.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •