Results 1 to 6 of 6

Thread: trustedoffers

  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Fort Pierce, Florida USA
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    trustedoffers

    Recently I've been getting a lot of the following "http://*.trustedoffer.com/" when I try to go a subject on yahoo or any other site. Nothing happens and I have click the x and then it takes me to my original request site. I've tried to look at the registry and there is nothing there with those keys.
    Any suggestions to get rid of this problem?

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,572
    Thanks
    5
    Thanked 1,057 Times in 926 Posts
    Have you run a full malware scan?

    If you are running IE, have you tried starting IE with addons disabled?

    Joe

  3. #3
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Fort Pierce, Florida USA
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Malawarebytes pro, didn't show any problems. I will try IE and see if the same thing happens.

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    23,572
    Thanks
    5
    Thanked 1,057 Times in 926 Posts
    Which browser have you been using?

    Joe

  5. #5
    Super Moderator jwitalka's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Minnesota
    Posts
    6,792
    Thanks
    117
    Thanked 798 Times in 719 Posts
    Also, check:
    Control Panel
    Internet Options
    Connections tab
    Click on Lan Settings
    Under proxy server, make sure "Use a proxy server..." is not checked

    Jerry

  6. #6
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Fort Pierce, Florida USA
    Posts
    23
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Firefox
    The Lan settings (Proxy Server) is unchecked
    It does not happen in IE9
    I have disabled all the plugins except adblock plus, so it appears that it is not happening now.
    I'll enable on plugin at the time and keep on trying.
    Thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •