Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Gold Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Crystal Beach, FL, Florida, USA
    Posts
    3,436
    Thanks
    1
    Thanked 34 Times in 34 Posts

    Events don't fire!

    I've got a new client, and am making some changes to their database.

    Obviously created by an amateur. Very simple, no code. One thing I'm doing is splitting the db and adding a splash screen to detect if it needs relinking. But my code doesn't execute! The form events never seem to fire! Access2010, full version. In design mode the control event is connected to an Event Procedure, and I can modify the procedure, but it never fires. Similar problem on another form, where even the code behind a Click event of a button never executes. It all worked fine on my system.

    Is there some setting somewhere I'm missing, which says "Don't execute code"?
    Mark Liquorman
    See my website for Tips & Downloads and for my Liquorman Utilities.

  2. #2
    Gold Lounger
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Crystal Beach, FL, Florida, USA
    Posts
    3,436
    Thanks
    1
    Thanked 34 Times in 34 Posts
    Rats, I figured it out. I thought I had checked Trust Center settings, but apparently not (or had looked at wrong one). "Macro Settings" wasn't set to "enable all macros".
    Mark Liquorman
    See my website for Tips & Downloads and for my Liquorman Utilities.

  3. #3
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Portugal
    Posts
    12,519
    Thanks
    152
    Thanked 1,398 Times in 1,221 Posts
    Thanks for posting the solution .
    Rui
    -------
    R4

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •