Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    2 Star Lounger
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Colorado
    Posts
    129
    Thanks
    30
    Thanked 10 Times in 10 Posts

    Which Intel RST driver to use?

    Not sure if I am in the right place so I apologize early for this. So I am going to update to the newest RST drivers for my P6T Deluxe v2 board, but I am not sure which to chose.

    I got the floppy version of the 12.0.0.1083 and 12.5.0.1066 (12.6.0.1033 has issues, it is pulled from the Intel website as of yesterday evening) because I usually install the drivers manually. I do not install the RST program.

    What I do is I go in to the device manager, update the driver for the device, let me pick the one and then I find my download. I use single drive config so I use the iaAHCIC file. Now here is the issue, when I continue I get the screen which shows all the signed drivers. Which one is for this board? There are 10 listed, I can figure out that the Mobile one is not for me since I have a desktop. There is an Intel 5 series 6 port SATA which this board does have 6 ports. Then there is the one down below that says Intel Desktop/Workstation/Server Express.... which this is a desktop.

    None of these looks like the one I currently have which just says Intel ICH10R SATA....

    I am using Windows 7 Pro 64-bit

    Can someone point me to the right one for this board? Thanks
    "Every Thing Changes but Change Itself"

    [Core I7 6700][Asus Maximus VIII Hero][8GB G.Skill memory][Asus GTX 980Ti Strix][1 x 512GB Samsung 950 Pro][850W Seasonic PSU][Antec 900][Windows 10 Professional, 64-bit][2 x Asus PG278Q]

    [Core I5 2500k][Asus P8P67 Pro (ver 3.1)][8GB Corsair memory][Asus ENGT430][1 x 90GB Corsair GT SSD][650W Corsair PSU][Thermaltake DH-202][Windows 7 Home, 64-bit][65" Panasonic Plasma T.V.]

  2. #2
    2 Star Lounger
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Colorado
    Posts
    129
    Thanks
    30
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Well dug around and it appears that the version 12 RST's are not for X58 boards anymore

    http://communities.intel.com/message/193000#193000

    Plus it seems the newer 12.6.0.1033 was pulled back because of issues

    http://communities.intel.com/message/195438
    "Every Thing Changes but Change Itself"

    [Core I7 6700][Asus Maximus VIII Hero][8GB G.Skill memory][Asus GTX 980Ti Strix][1 x 512GB Samsung 950 Pro][850W Seasonic PSU][Antec 900][Windows 10 Professional, 64-bit][2 x Asus PG278Q]

    [Core I5 2500k][Asus P8P67 Pro (ver 3.1)][8GB Corsair memory][Asus ENGT430][1 x 90GB Corsair GT SSD][650W Corsair PSU][Thermaltake DH-202][Windows 7 Home, 64-bit][65" Panasonic Plasma T.V.]

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •