Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    4 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Bordentown, New Jersey, USA
    Posts
    405
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Do You Want To Open or Save...???

    hello all...

    w/ IE10 (just installed recently), every time I go to open web pages from a certain few sources...I get this:

    dywtsor.jpg

    how in the dickens do I prevent this from happening...???

    thanx,


    mark4man
    ADK Pro Audio Quad Pro, w/ Intel Core i7 2600 CPU | 8 GB DDR3-1600 RAM | Seagate 500 GB SATA II (Primary) HD | Seagate 1 TB SATA II (Audio Data) HD | Win 7 Pro 64-Bit | Lynx Aurora8 ~ AES16 | Universal Audio UAD-1 | Cakewalk SONAR PE XI | Steinberg WaveLab 7 | NI Komplete 5 | Band-In-A-Box 2012

  2. #2
    Plutonium Lounger Medico's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    USA
    Posts
    12,625
    Thanks
    161
    Thanked 933 Times in 853 Posts
    It appears some kind of spam or malware may have entered your system. Look at the Manage Add-ons section of Internet Options to see what add-ons are present. This could be an add-on that snuck in.

    Use an app such as What's In Startup or perhaps Autoruns to see if something unexpected is starting with Windows.
    BACKUP...BACKUP...BACKUP
    Have a Great Day! Ted


    Sony Vaio Laptop, 2.53 GHz Duo Core Intel CPU, 8 GB RAM, 320 GB HD
    Win 8 Pro (64 Bit), IE 10 (64 Bit)


    Complete PC Specs: By Speccy

  3. The Following User Says Thank You to Medico For This Useful Post:

    csmart4125 (2013-08-05)

  4. #3
    4 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Bordentown, New Jersey, USA
    Posts
    405
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    medico...

    checked it out...nothing unusual in startup group.

    this just started w/ IE10

    thanx,


    mark4man
    ADK Pro Audio Quad Pro, w/ Intel Core i7 2600 CPU | 8 GB DDR3-1600 RAM | Seagate 500 GB SATA II (Primary) HD | Seagate 1 TB SATA II (Audio Data) HD | Win 7 Pro 64-Bit | Lynx Aurora8 ~ AES16 | Universal Audio UAD-1 | Cakewalk SONAR PE XI | Steinberg WaveLab 7 | NI Komplete 5 | Band-In-A-Box 2012

  5. #4
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    20,655
    Thanks
    2
    Thanked 635 Times in 568 Posts
    Possibly some sort of browser highjack. Have you run a full malware scan?

    Joe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •