Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    2 Star Lounger
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Colorado
    Posts
    129
    Thanks
    30
    Thanked 10 Times in 10 Posts

    Update now missing?

    So I just got the subscription e-mail with Susan's updates and the first one is making me scratch my head. Back in early June security update KB2839229 was rated to hide for now and that later Susan will get back with us. So this morning reading the column she says it is good to go (only an issue with a Chinese A/V). So I went to my "Restore hidden updates" and that one she mentioned is not listed.

    I also checked another Windows 7 machine and same thing; not listed

    I checked my Windows XP machine and this update is listed so not sure why it is not for Windows 7

    I have Windows 7 Pro 64-bit, anyone knows how to get this back?
    Last edited by swatbat2142; 2013-06-27 at 08:17. Reason: More information
    "Every Thing Changes but Change Itself"

    [Core I7 6700][Asus Maximus VIII Hero][8GB G.Skill memory][Asus GTX 980Ti Strix][1 x 512GB Samsung 950 Pro][850W Seasonic PSU][Antec 900][Windows 10 Professional, 64-bit][2 x Asus PG278Q]

    [Core I5 2500k][Asus P8P67 Pro (ver 3.1)][8GB Corsair memory][Asus ENGT430][1 x 90GB Corsair GT SSD][650W Corsair PSU][Thermaltake DH-202][Windows 7 Home, 64-bit][65" Panasonic Plasma T.V.]

  2. #2
    Super Moderator jwitalka's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Minnesota
    Posts
    6,797
    Thanks
    117
    Thanked 799 Times in 720 Posts
    You can download the update directly from here:
    http://www.microsoft.com/en-us/downl....aspx?id=39168

    Did you check your update history to be sure it didn't get installed somehow?

    Jerry

  3. The Following User Says Thank You to jwitalka For This Useful Post:

    swatbat2142 (2013-06-27)

  4. #3
    2 Star Lounger
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Colorado
    Posts
    129
    Thanks
    30
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Yes I double checked to make sure. All my Windows 7 systems do not show it installed nor "Hidden". Windows XP machines though; yes. It shows in the "Hidden"

    Well, I went to the link you provided and it does not state 64-bit so I click a couple of the links; looks like I am in the clear with this one. This is not offered for Windows 7 64-bit systems, only 32-bit

    http://technet.microsoft.com/en-us/s...letin/ms13-048

    Thank you though jwitalka, I will add that link to my favs
    "Every Thing Changes but Change Itself"

    [Core I7 6700][Asus Maximus VIII Hero][8GB G.Skill memory][Asus GTX 980Ti Strix][1 x 512GB Samsung 950 Pro][850W Seasonic PSU][Antec 900][Windows 10 Professional, 64-bit][2 x Asus PG278Q]

    [Core I5 2500k][Asus P8P67 Pro (ver 3.1)][8GB Corsair memory][Asus ENGT430][1 x 90GB Corsair GT SSD][650W Corsair PSU][Thermaltake DH-202][Windows 7 Home, 64-bit][65" Panasonic Plasma T.V.]

  5. #4
    Super Moderator jwitalka's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Minnesota
    Posts
    6,797
    Thanks
    117
    Thanked 799 Times in 720 Posts
    You're welcome. Glad to have helped.

    Jerry

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •