Results 1 to 9 of 9

Thread: Copy & Paste

  1. #1
    Bronze Lounger
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Birkirkara, Malta
    Posts
    1,467
    Thanks
    205
    Thanked 15 Times in 14 Posts

    Copy & Paste

    I had a large number of audio files to rename. The renaming mainly involved copying the artist's name and then pasting it in front of the song title, followed by a hyphen. The name of the artist was the same for 99% of the files, and I used to be able to copy the name once and then paste it multiple times without having to copy it again. Now I have to recopy the name every time, otherwise the paste option is greyed out.

    If someone could tell me how to sort this out I would be grateful.

    Thanks and regards,
    Roy
    OS Dual Boot Windows 10 Pro 64 Bit & Windows 7 Pro With SP1 64 bit. (Intel Core i7 2600K Processor LGA1155-Asus P867 Pro Motherboard-GTX550 Ti DirectCU Graphics Card-Memory 8GB)

    Roy Whitethread

  2. #2
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,462
    Thanks
    16
    Thanked 216 Times in 183 Posts
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

  3. #3
    Bronze Lounger
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Birkirkara, Malta
    Posts
    1,467
    Thanks
    205
    Thanked 15 Times in 14 Posts
    Thanks George, but I don't want to install another program to solve this annoyance. Until yesterday, whenever I copied something I could paste it any number of times without having to recopy the text, folder or file, so presumed it is a normal function of the system. Maybe a registry setting that controls this has been inadvertently changed, but I wouldn't know which entry to tweak.

    Any other ideas?
    OS Dual Boot Windows 10 Pro 64 Bit & Windows 7 Pro With SP1 64 bit. (Intel Core i7 2600K Processor LGA1155-Asus P867 Pro Motherboard-GTX550 Ti DirectCU Graphics Card-Memory 8GB)

    Roy Whitethread

  4. #4
    5 Star Lounger Vincenzo's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    653
    Thanks
    93
    Thanked 14 Times in 13 Posts
    A year or so back Skype Click-To-Call was creating paste issues in Office. Did you install that lately?

  5. #5
    Bronze Lounger
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Birkirkara, Malta
    Posts
    1,467
    Thanks
    205
    Thanked 15 Times in 14 Posts
    Vincenzo, thanks but I had already disabled Skype Click To Call.

    Does anybody have any other ideas?
    OS Dual Boot Windows 10 Pro 64 Bit & Windows 7 Pro With SP1 64 bit. (Intel Core i7 2600K Processor LGA1155-Asus P867 Pro Motherboard-GTX550 Ti DirectCU Graphics Card-Memory 8GB)

    Roy Whitethread

  6. #6
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,462
    Thanks
    16
    Thanked 216 Times in 183 Posts
    Hi Roy,

    Have any of your security SW programs a setting the restricts the amount of time, of copied text in the clipboard.
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

  7. #7
    Bronze Lounger
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Birkirkara, Malta
    Posts
    1,467
    Thanks
    205
    Thanked 15 Times in 14 Posts
    George, no they haven't. However, I restored my C drive from a Macrium image (not specifically to sort the paste problem out) and now paste works normally again.

    Regards,
    Roy
    OS Dual Boot Windows 10 Pro 64 Bit & Windows 7 Pro With SP1 64 bit. (Intel Core i7 2600K Processor LGA1155-Asus P867 Pro Motherboard-GTX550 Ti DirectCU Graphics Card-Memory 8GB)

    Roy Whitethread

  8. #8
    5 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Slough, Berkshire UK
    Posts
    924
    Thanks
    55
    Thanked 52 Times in 50 Posts

    Cool

    Maybe you need to run Malwarebytes or superantispyware to ensure you haven't been invested.
    Clive

    All typing errors are my own work and subject to patents pending. Except errors by the spell checker. And that has its own patients.

  9. #9
    Gold Lounger Roderunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Scotland.
    Posts
    3,462
    Thanks
    16
    Thanked 216 Times in 183 Posts
    Quote Originally Posted by royw View Post
    George, no they haven't. However, I restored my C drive from a Macrium image (not specifically to sort the paste problem out) and now paste works normally again.

    Regards,
    Roy
    Now all you have to do is, remember the changes you made.
    O wad some Power the giftie gie us, to see oursels as ithers see us!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •