Results 1 to 6 of 6

Thread: Please help

  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Please help

    Hello there badly needing help

    Was on my windows 7 laptop had this for 2 years working perfect I accidentally was cleaning files up to quick , I restarted and I have black screen after login page

    Think iv deleted desktop files, was a bummer to get into both safe mods still black screen with curser
    Tried to reboot I think no luck back to log in page

    So I was messing about with space bar I have windows memory running the now it's only 21 percent complete no problems detected yet

    I think my main computers fine it's whatever files I have deleted it's preventing me seeing my desktop ,

    Will this memory diagnostic maybe fix it?

    And if not will a windows 7 disc make it work and I will buy one asp,

    Thanks a lot

  2. #2
    New Lounger
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello right the diagnostic just ran and restarted to the page were you choose user, after I click my name or any name it goes black? So if I buy startup disc today will this work? Please reply asap thank you

  3. #3
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Portugal
    Posts
    12,519
    Thanks
    152
    Thanked 1,398 Times in 1,221 Posts
    Right now I would say buying a Windows disk probably won't achieve much, other than allowing you to setup Windows again, but is that what you want to do?
    Did you completely erase the files you were deleting or are they still in the recycle bin?
    Rui
    -------
    R4

  4. #4
    New Lounger
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I don't mind loosing all my information. I just want to get a desktop with start button and all that again Internet eg, all I have is a black screen and a white curser :-(

  5. #5
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Portugal
    Posts
    12,519
    Thanks
    152
    Thanked 1,398 Times in 1,221 Posts
    Have you tried booting in safe mode?
    Rui
    -------
    R4

  6. #6
    Super Moderator jwitalka's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Minnesota
    Posts
    6,796
    Thanks
    117
    Thanked 799 Times in 720 Posts
    Try a System Restore to a date prior to the problem.

    Jerry

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •