Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
  1. #16
    2 Star Lounger
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Los Gatos CA
    Posts
    197
    Thanks
    24
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Thanks for ALL the many responses, I had no idea I was opening such a can of worms. After only two resets and starting over from scratch twice I seem to have everything up and running, more or less the way I want it. As for passwords being stored this machine was bought for my wife, she likes things Simple, with a captal S. I use Roboform, have done for many years, but when I tried to show her the benefits she didn't want to know. "Just keep it simple, tell the browser thing to log me in." Hence this whole saga!

    Sorry to have inconvenienced everyone.

    David

  2. #17
    Administrator
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    St Louis, Missouri, USA
    Posts
    20,374
    Thanks
    1
    Thanked 594 Times in 531 Posts
    No inconvenience. Just everyone trying to help. Glad it is more or less resolved.

    Joe

  3. #18
    2 Star Lounger
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Los Gatos CA
    Posts
    197
    Thanks
    24
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Thanks for all the helpful suggestions. After the third installation IE offered to save a password! On my own machines I use Roboform, have done for years, but this is for my wife, she wants it simple. "Don't confuse me with that Robo thing, just get it to remember my logins" It's done, hurray!

    David

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •