Results 1 to 6 of 6

Thread: IE error

  1. #1
    Bronze Lounger
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,420
    Thanks
    124
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    IE error

    I get the following error whenever I go into IE-see attached. How can I resolve this?. I think it may have occurred after running malawares and deleting the PUP item. I am using Windows 8.1 64 bit
    Attached Files Attached Files
    Last edited by HowardC; 2013-12-02 at 14:12.

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Portugal
    Posts
    12,519
    Thanks
    152
    Thanked 1,397 Times in 1,220 Posts
    You can't even get IE to run?
    Rui
    -------
    R4

  3. #3
    Bronze Lounger
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,420
    Thanks
    124
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Hi Rui

    I can get IE to run, but error comes up soon after launching IE

    Howard

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Portugal
    Posts
    12,519
    Thanks
    152
    Thanked 1,397 Times in 1,220 Posts
    So you have no access to menus or anything else?
    Rui
    -------
    R4

  5. #5
    5 Star Lounger
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    965
    Thanks
    661
    Thanked 58 Times in 57 Posts
    My observations are:

    You suspect it happened after running your malwares and you deleted a PUP item
    --- Is it possible to pull up the report when that happened so you can record what the PUP is?
    --- If your suspicion makes sense, I would consider a system restore to a prior date before that event
    --- But suggesting a system restore needs to be put into perspective based on when you installed 8.1

    You have Windows 8.1.
    --- If I remember correctly, 8.1 became available Oct 17 and that's only 2 weeks ago
    --- Not knowing what date you installed 8.1, could your update to 8.1 be close enough to be factor?
    --- Another thing to consider is to clear autocomplete and delete browsing history.

  6. #6
    Bronze Lounger
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,420
    Thanks
    124
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Hi Guys

    I managed to resolve the problem. I went Internet Explorer < Advanced and selected Reset (This reset setting to original settings). I then rebooted my PC and no more errors

  7. The Following User Says Thank You to HowardC For This Useful Post:

    cmptrgy (2013-12-03)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •