Results 1 to 3 of 3

Thread: google

  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    google

    Hello,
    First time here. Not a computer whiz either. I am having a problem when trying to google. It won't do anything. I enter something and the result is all the type shifts to the left - that's it. Cannot go any further. I have since obtained Malwarbytes Pro and it clears all PUPS. Prior to getting the Pro, i would have to reboot to clear the one PUP it found. It seemed to always be when i used google and no other engine. I currently have IExplorer 11 but have downloaded Firefox to see if it was the browser and that works fine with google as an engine. I have changed adapter settings, DNS server addresses, no luck. I have attempted to use ADWCleaner but felt a little daunting considering what I would have to do. It looks like it would clean TOO much.

    Any help would be great.

  2. #2
    WS Lounge VIP mrjimphelps's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    USA
    Posts
    3,407
    Thanks
    447
    Thanked 405 Times in 377 Posts
    Try searching with startpage.com.

  3. #3
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Portugal
    Posts
    12,519
    Thanks
    152
    Thanked 1,398 Times in 1,221 Posts
    See if resetting IE to default settings helps: http://support.microsoft.com/kb/923737
    Rui
    -------
    R4

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •