Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    3 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Edinburgh, UK
    Posts
    207
    Thanks
    23
    Thanked 47 Times in 19 Posts

    Links not working in WS Newsletter - Issue 415 - 2014-01-09

    I cannot click on any of the links in the most recent Windows Secrets Newsletter. All that happens is that I get a beep, regardless of which browser is the default.

    Is this particular to me, or is it general?

  2. #2
    Super Moderator RetiredGeek's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Manning, South Carolina
    Posts
    9,280
    Thanks
    357
    Thanked 1,429 Times in 1,302 Posts
    John,

    The links seem to work fine for me.
    May the Forces of good computing be with you!

    RG

    PowerShell & VBA Rule!

    My Systems: Desktop Specs
    Laptop Specs

  3. #3
    Lounger
    Join Date
    May 2011
    Posts
    41
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by JohnFleming View Post
    Is this particular to me, or is it general?
    John,
    I also experience problems with the links in the e-mailed version of the newsletter: All links that I have tried have given "400 Bad request Your browser sent an invalid request."

    I have gone to the website to read the newsletter there instead.

  4. #4
    3 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Edinburgh, UK
    Posts
    207
    Thanks
    23
    Thanked 47 Times in 19 Posts
    Issue 416 - 2014-01-16 working fine, so it appears to have been something particular to that Newsletter.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •