Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Blue Springs, MO, USA
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Server not responding at www.dslreports.com

    I am getting a timeout for this web site. It has been going on for two days now.

    Is it just me, or do you have the same result?

    Any suggestions for fixing?

    I am using AdBlock Plus and NoScript.

  2. Get our unique weekly Newsletter with tips and techniques, how to's and critical updates on Windows 7, Windows 8, Windows XP, Firefox, Internet Explorer, Google, etc. Join our 480,000 subscribers!

    Excel 2013: The Missing Manual

    + Get this BONUS — free!

    Get the most of Excel! Learn about new features, basics of creating a new spreadsheet and using the infamous Ribbon in the first chapter of Excel 2013: The Missing Manual - Subscribe and download Chapter 1 for free!

  3. #2
    Super Moderator RetiredGeek's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Manning, South Carolina
    Posts
    6,194
    Thanks
    201
    Thanked 785 Times in 719 Posts
    Ran,

    I had no problems getting to the site and I am running both of those extensions. HTH
    May the Forces of good computing be with you!

    RG

    VBA Rules!

    My Systems: Desktop Specs
    Laptop Specs


  4. #3
    Platinum Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Earth
    Posts
    3,619
    Thanks
    7
    Thanked 231 Times in 219 Posts
    Works fine from across the pond.

    cheers, Paul

  5. #4
    3 Star Lounger KritzX's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    380
    Thanks
    15
    Thanked 42 Times in 42 Posts
    Got it here as well.
    Fact of Life:

    “Real stupidity beats artificial intelligence every time.”
    Terry Pratchett

  6. #5
    Silver Lounger
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    UK
    Posts
    1,876
    Thanks
    31
    Thanked 252 Times in 246 Posts
    A couple of things you could try -

    Open a command prompt as an admin and enter these commands -

    netsh winsock reset catalog
    netsh in ip reset resetlog.txt
    ipconfig /flushdns
    exit

    Now reboot.

    Second is to Open Network and Sharing Center/Change adapter settings - right click on the adapter you are using (wired or wireless) - select Properties and uncheck the box for (TCP/IPv6) - OK.

    And have you tried the site in another browser ?

  7. #6
    5 Star Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Rochdale, UK
    Posts
    852
    Thanks
    13
    Thanked 56 Times in 56 Posts
    No problems accessing dslreports.com but it does seem a little confused about my ISP.

    It seems to think my ISP is ikbcc.com (it's actually skybroadband.com)

  8. #7
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Charlotte, NC, USA
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    DSLreports posted Why Your Having Problems

    http://www.dslreports.com/shownews/W...r-Sites-130053

    Why You're Having Problems Reaching DSLReports (and Other Sites)
    by Karl Bode 02:53PM Wednesday Aug 13 2014 Tipped by sortofageek See Profile


    If you've been having problems accessing DSLReports.com and a flood of other websites this week, you're not alone. The problem, as it turns out, was experienced by tier-one and last mile ISPs alike across much of North America. The cause? Border Gateway Protocol (BGP) routing tables this week finally became too large for some top-level Internet routers to handle, resulting in those routers being unable to manage the Internet's traffic.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •