Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Wisconsin
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Issue found using Event Viewer

    Hi,
    Have not had much luck researching this issue on the net, I hope someone can give me guidance on a fix. My rig had hung start (working fine now), so I checked Event Viewer for any possible problems. All looked good until I check the System folder under "Window Logs" and have the following "Warning", repeating every second. "file system Filter 'pxrts' (Version 6.0 2010-11-25T11:05"16.000000000Z) failed to register with Filter manager. The final status for this operation was 0xc0000034".

    The Event log online help link was useless. There are no other errors/warnings listed in Event Viewer. Any help would be greatly appreciated.

    Thanks

  2. #2
    Silver Lounger
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Forever West
    Posts
    2,078
    Thanks
    0
    Thanked 259 Times in 248 Posts
    There could be a number of issues but check some of the pages found by Google Search:
    https://www.google.com/search?site=&....0.rmlaGBKvgeA
    What I saw on one suggested uninstalling SP1 and trying again.

  3. #3
    Super Moderator satrow's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cardiff, UK
    Posts
    4,492
    Thanks
    284
    Thanked 577 Times in 480 Posts
    Welcome to the Lounge, diredup.

    'pxrts' is a Prevx driver, do you still have Prevx installed?

  4. #4
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Wisconsin
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I no longer have Prevx installed. How can I remove that driver? thanks for both responses.

  5. #5
    Super Moderator satrow's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cardiff, UK
    Posts
    4,492
    Thanks
    284
    Thanked 577 Times in 480 Posts
    Prevx v7.0 and earlier uninstall routine + uninstallers are linked from the bottom answer here.

  6. #6
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Wisconsin
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the links, driver removed, problems solved...........Thanks again for the quick response!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •