Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Super Moderator RetiredGeek's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Manning, South Carolina
    Posts
    9,434
    Thanks
    372
    Thanked 1,457 Times in 1,326 Posts

    One Day Deal on WinPatrol

    Hey Y'all,

    [Disclaimer] I have no connection with either WinPatrol or Bits DuJour[/Disclaimer]

    Bits DuJour has WinPatrol for half price today only. HTH
    May the Forces of good computing be with you!

    RG

    PowerShell & VBA Rule!

    My Systems: Desktop Specs
    Laptop Specs

  2. #2
    5 Star Lounger
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    east coast
    Posts
    701
    Thanks
    89
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    i have used winpatrol for years and updated for free many times
    this is a very useful program to have

  3. #3
    Silver Lounger RolandJS's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Austin metro area TX USA
    Posts
    1,729
    Thanks
    95
    Thanked 128 Times in 125 Posts
    Both WinPatrol and TaskCatcher, from Bill [something] Studios, to Ruiware, now to Bits DuJour? I have both paid versions - they are very useful, they do very well what they say they were designed to do! I had iSafe/Yet Another Cleaner on 60-minute delay [TaskCatcher] - until I finally removed YAC. WP alerts me when something is trying to make a significant change, I can yea or nay/allow-block the change attempt.
    "Take care of thy backups and thy restores shall take care of thee." Ben Franklin revisited.
    http://collegecafe.fr.yuku.com/forum...-Technologies/

  4. #4
    5 Star Lounger
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    east coast
    Posts
    701
    Thanks
    89
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    my copy of win patrol goes to ruiware today
    no idea about bits du jour
    maybe that came from another program they are selling now

    it used to be bill p studios
    looks like he sold out or maybe it outgrew being a one man operation
    or maybe he didnt want to futz around with win 8

    as of today the plus/extra feature is not working at all

    clicked on the update for the new version available
    does not seem to have done anything

  5. #5
    Super Moderator RetiredGeek's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Manning, South Carolina
    Posts
    9,434
    Thanks
    372
    Thanked 1,457 Times in 1,326 Posts
    Speedball,

    My copies seem to be working just fine and there is no mention of any ownership change on BillP's blog. However, the sale is announced here.

    I'll keep an eye on things and report any problems.

    HTH
    May the Forces of good computing be with you!

    RG

    PowerShell & VBA Rule!

    My Systems: Desktop Specs
    Laptop Specs

  6. #6
    Super Moderator RetiredGeek's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Manning, South Carolina
    Posts
    9,434
    Thanks
    372
    Thanked 1,457 Times in 1,326 Posts
    Speedball & Y'all,

    I noticed in my searching that I was running Ver 31 and 32 is the current version. So I downloaded then new version from RuiWare site (which appears to be BillP's old site). I used Revo Uninstaller Pro to uninstall the old version (I had a monitored install) then installed the new version via RUP. I went in and it already had my Plus Code and name entered and all features were active. This was on my main desktop w/Win 8.1 Update 1.

    So Speedball maybe you need to contact RuiWare if you have a problem. HTH
    May the Forces of good computing be with you!

    RG

    PowerShell & VBA Rule!

    My Systems: Desktop Specs
    Laptop Specs

  7. #7
    5 Star Lounger
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    east coast
    Posts
    701
    Thanks
    89
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    i thought it was a temporary problem

    but if it continues then i will contact them


    Quote Originally Posted by RetiredGeek View Post
    Speedball & Y'all,

    I noticed in my searching that I was running Ver 31 and 32 is the current version. So I downloaded then new version from RuiWare site (which appears to be BillP's old site). I used Revo Uninstaller Pro to uninstall the old version (I had a monitored install) then installed the new version via RUP. I went in and it already had my Plus Code and name entered and all features were active. This was on my main desktop w/Win 8.1 Update 1.

    So Speedball maybe you need to contact RuiWare if you have a problem. HTH

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •