Results 1 to 10 of 10

Thread: screen shots

  1. #1
    2 Star Lounger
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Ohio
    Posts
    126
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    screen shots

    I can do screen shots fine on my computer, I do them a lot. My computer skills are only average. I have this question. How do I put screen shot,s on this site? I just don't know how to. Thanks Chuck

  2. #2
    WS Lounge VIP
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Earth
    Posts
    8,168
    Thanks
    47
    Thanked 978 Times in 908 Posts
    1. Take a screen shot - I use Windows "Snipping Tool" most of the time.
    2. Save the screen shot as a PNG on your PC.
    3. When posting click the "Insert Image" icon, 3rd from the right above the text entry box.
    4. Click the "Browse" button and select the image.
    5. Click the "Upload Files" button - it doesn't look like a button but it is.
    6. Post.

    cheers, Paul
    Attached Images Attached Images

  3. #3
    WS Lounge VIP Coochin's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Queensland, Australia
    Posts
    2,152
    Thanks
    31
    Thanked 306 Times in 266 Posts
    Quote Originally Posted by Chuckracer View Post
    I can do screen shots fine on my computer, I do them a lot. My computer skills are only average. I have this question. How do I put screen shot,s on this site? I just don't know how to. Thanks Chuck
    QR_1.jpg

    In the reply dialog click on the "Insert Image" button in the toolbar (red arrow in above screenshot).

    QR_2.jpg

    An "Insert Image" dialog will open. Click on "Basic Uploader".

    QR_3.jpg

    Click on "Browse" and choose the image file you want to attach. then click on "Upload File(s)".

    After you click on the "Post Quick Reply" button there will be a pause while the file(s) are uploaded.
    Computer Consultant/Technician since 1998 (first PC was Atari 1040STE in 1988).
    Most common computing error is EBKAC: Error Between Keyboard And Chairback
    AMD FX8120 (8-core @ 3.1GHz) CPU, Gigabyte GA-990FXA-D3 motherboard, 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz RAM, ATI-AMD Radeon HD6770 PCI-E VGA, 480GB Kingston SSD, 2TB Seagate SATA3.0 HDD, ASUS DVD/RW.

  4. #4
    2 Star Lounger
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Ohio
    Posts
    126
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Paul T View Post
    1. Take a screen shot - I use Windows "Snipping Tool" most of the time.
    2. Save the screen shot as a PNG on your PC.
    3. When posting click the "Insert Image" icon, 3rd from the right above the text entry box.
    4. Click the "Browse" button and select the image.
    5. Click the "Upload Files" button - it doesn't look like a button but it is.
    6. Post.

    cheers, Paul
    Thank You Paul T, great, very precise instructions, computer rookie, Chuck

  5. #5
    4 Star Lounger
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Fairfax County, Virginia
    Posts
    584
    Thanks
    11
    Thanked 61 Times in 49 Posts
    Quote Originally Posted by Paul T View Post
    1. Take a screen shot - I use Windows "Snipping Tool" most of the time.
    2. Save the screen shot as a PNG on your PC.
    3. When posting click the "Insert Image" icon, 3rd from the right above the text entry box.

    Reply to thread.png

    4. Click the "Browse" button and select the image.

    Insert Image.png

    5. Click the "Upload Files" button - it doesn't look like a button but it is.
    6. Post.

    cheers, Paul
    xxx

  6. #6
    2 Star Lounger
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Ohio
    Posts
    126
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    This screen shot thing has been solved, thanks to Paul T. Thanks, Chuck

  7. #7
    WS Lounge VIP
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Earth
    Posts
    8,168
    Thanks
    47
    Thanked 978 Times in 908 Posts
    Chuck, you can mark the thread as Solved - not sure how as I've never done it.

    cheers, Paul

  8. #8
    2 Star Lounger
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Ohio
    Posts
    126
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Oh ok, iam not either. Thanks, Chuck

  9. #9
    WS Lounge VIP Coochin's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Queensland, Australia
    Posts
    2,152
    Thanks
    31
    Thanked 306 Times in 266 Posts
    Quote Originally Posted by Chuckracer View Post
    Oh ok, iam not either. Thanks, Chuck
    Under "Thread Tools" dropdown near top of page.
    Computer Consultant/Technician since 1998 (first PC was Atari 1040STE in 1988).
    Most common computing error is EBKAC: Error Between Keyboard And Chairback
    AMD FX8120 (8-core @ 3.1GHz) CPU, Gigabyte GA-990FXA-D3 motherboard, 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz RAM, ATI-AMD Radeon HD6770 PCI-E VGA, 480GB Kingston SSD, 2TB Seagate SATA3.0 HDD, ASUS DVD/RW.

  10. #10
    Super Moderator jwitalka's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Minnesota
    Posts
    6,792
    Thanks
    117
    Thanked 798 Times in 719 Posts
    Quote Originally Posted by Paul T View Post
    Chuck, you can mark the thread as Solved - not sure how as I've never done it.

    cheers, Paul
    To mark a thread as Solved, click on Thread Tools near the top of the Page and click on Mark this thread as Solved.

    Jerry

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •