Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    4
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Removing PUP.Optional.MyFreeze.A

    I have never before had the misfortune of having anything "nasty" detected on my PC.
    Now Malwarebytes Anti-Malware detects PUP.Optional.MyFreeze.A, Location HKLM\SOFTWARE\WOW6432NODE\Freeze.com.
    I have applied the action (Quarantine) advised, and restarted the computer. Running the MWB scan again brings up the same result. Do I have to do anything more?

    Thanks

  2. #2
    Super Moderator RetiredGeek's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Manning, South Carolina
    Posts
    9,436
    Thanks
    372
    Thanked 1,457 Times in 1,326 Posts
    pjcbvsc,

    Welcome to the Lounge as a new poster!

    Try booting into Safe Mode and run MWB from there. HTH
    May the Forces of good computing be with you!

    RG

    PowerShell & VBA Rule!

    My Systems: Desktop Specs
    Laptop Specs

  3. The Following User Says Thank You to RetiredGeek For This Useful Post:

    pjcbvsc (2014-12-09)

  4. #3
    Super Moderator jwitalka's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Minnesota
    Posts
    6,798
    Thanks
    117
    Thanked 799 Times in 720 Posts
    I would also run AdwCleaner in Safe Mode with networking: http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/

    Jerry

  5. The Following User Says Thank You to jwitalka For This Useful Post:

    pjcbvsc (2014-12-09)

  6. #4
    New Lounger
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    4
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Booting into Safe Mode and then running MWB worked :-)

    Thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •