Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39
  1. #1
    Super Moderator
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Durham UK
    Posts
    6,952
    Thanks
    158
    Thanked 916 Times in 874 Posts

    What's happened to the forum Lounge setting ?

    Before I log in the display is default Win mode with Win in the box, but after I log in that box is blank with only the Win option to select instead of having the alternative Lounge setting - so is this me or the forum?

    I've logged out, shut all of the open windows - run CCleaner but still stuck with the Win style ?????

  2. #2
    Super Moderator satrow's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cardiff, UK
    Posts
    4,616
    Thanks
    297
    Thanked 597 Times in 496 Posts
    What CCleaner settings did you use?

    Which browser?

    What security software?

  3. #3
    WS Lounge VIP Browni's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Rochdale, UK
    Posts
    1,717
    Thanks
    39
    Thanked 173 Times in 150 Posts
    This is the styles I can see

    Screenshot (6).png

  4. #4
    Super Moderator satrow's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cardiff, UK
    Posts
    4,616
    Thanks
    297
    Thanked 597 Times in 496 Posts
    Quote Originally Posted by Browni View Post
    This is the styles I can see
    Any change after a forced refresh (Shift+Refresh)?

  5. #5
    WS Lounge VIP Browni's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Rochdale, UK
    Posts
    1,717
    Thanks
    39
    Thanked 173 Times in 150 Posts
    Quote Originally Posted by satrow View Post
    Any change after a forced refresh (Shift+Refresh)?
    Nope, let me try clearing cookies for this site...

    ...still the same.

    My initial post was from Palemoon browser, have now tried in IE and have the same selections.
    Last edited by Browni; 2015-02-20 at 18:07.

  6. #6
    Super Moderator satrow's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cardiff, UK
    Posts
    4,616
    Thanks
    297
    Thanked 597 Times in 496 Posts
    I just did the clearing cookies, dropdown showed the usual choices, now back on Lounge as usual. Pale Moon here, too.

    I reckon Admin needs to take a look, maybe iNET needs bringing in to fix it.

  7. #7
    Super Moderator
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Durham UK
    Posts
    6,952
    Thanks
    158
    Thanked 916 Times in 874 Posts
    Quote Originally Posted by satrow View Post
    What CCleaner settings did you use?

    Which browser?

    What security software?
    I just used CCleaner in default settings (except with the memory dumps unchecked) to clear the cache afterwards in an attempt to resolve.

    Using IE 10 and Norton 360 but haven't had this problem before and I only get the options that Browni has posted.

  8. #8
    Super Moderator jwitalka's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Minnesota
    Posts
    6,859
    Thanks
    119
    Thanked 811 Times in 726 Posts
    If you log out Andy, the lounge settings are the ones shown by Browni. I suspect Admins get different choices.

    Jerry

  9. #9
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Portugal
    Posts
    12,546
    Thanks
    152
    Thanked 1,400 Times in 1,222 Posts
    As we didn't do it, I can only think it was iNet. I have asked them to confirm that they did it.
    Rui
    -------
    R4

  10. #10
    Super Moderator satrow's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cardiff, UK
    Posts
    4,616
    Thanks
    297
    Thanked 597 Times in 496 Posts
    Thanks, Rui

  11. #11
    Super Moderator
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Durham UK
    Posts
    6,952
    Thanks
    158
    Thanked 916 Times in 874 Posts
    Quote Originally Posted by ruirib View Post
    As we didn't do it, I can only think it was iNet. I have asked them to confirm that they did it.
    Do they work at the weekends ?

  12. #12
    4 Star Lounger
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Hampshire (the old one)
    Posts
    528
    Thanks
    22
    Thanked 72 Times in 62 Posts
    For the record, I have this problem too. I prefer the "Lounge" setting, but all I have is "Win" and no alternative. There's also no option to change it in my Control Panel under General Settings.

    FF latest version.
    Last edited by tonyl; 2015-02-21 at 08:49.

  13. #13
    Silver Lounger lumpy95's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Mojave Desert CA
    Posts
    1,957
    Thanks
    275
    Thanked 193 Times in 160 Posts
    My settings using chrome show the same as Browni's.

  14. #14
    Silver Lounger wavy's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    ny
    Posts
    2,435
    Thanks
    243
    Thanked 151 Times in 140 Posts

    I HAVE THIS PROBLEM TOO, SINCE ~2:30 est on Fri.
    It is making the forum hard to use. Please help!



    David

    Just because you don't know where you are going doesn't mean any road will get you there.

  15. #15
    Administrator
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Portugal
    Posts
    12,546
    Thanks
    152
    Thanked 1,400 Times in 1,222 Posts
    I fear we cannot do anything until we hear from iNet whether this is an intended move or a lapse by someone. iNet had stated before a desire to offer a consistent look between their forums and the Lounge didn't have that consistent look, so this could be intended, but I can't say for sure.

    I am sorry if the look and feel is not what you find best. I suggest that you wait for an official iNet response about the reason for the change.
    Rui
    -------
    R4

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •